Daha Önce Yükleyip Sildiğim Oyunu Tekrar Yüklediğimde Donma Yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mendil
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle.
Yazın yüklediğim gta4ü güzel oynuyordum hiç kasma yoktu. Ssadece leptop ısınınca bi donma oluyordu ama geçiyordu. Sonra sildim gta4 ü bugun tekrar yükledim fakat oyun donma yapıyor bütün grafikleri düşürdüm yine aynı. Başka forumda okuduğum oto güncelleme kapatma falan onları da yaptım fakat düzelmiyor. Sizce neden olabilir ? Teşekkürler.
Leptobum : Hp Pavilion g6
İşlemci : İ5 2,5 GHz
Ram : 4 gb
Ekran Kartı : 2 gb ama 1 gb paylaşımlı

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
1 gün arayla mı silip yüklediniz? Silip tekrar yükleyene kadar geçen sürede neler yaptınız?

mendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır yazın yükledim daha sonra sildim ve formatta attım şimdi bugun yükledim kasmayan oyun kasılmaya başladı.

mendil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Up up bi yardim lutfen

forgetten73

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba öncelikle.
Yazın yüklediğim gta4ü güzel oynuyordum hiç kasma yoktu. Ssadece leptop ısınınca bi donma oluyordu ama geçiyordu. Sonra sildim gta4 ü bugun tekrar yükledim fakat oyun donma yapıyor bütün grafikleri düşürdüm yine aynı. Başka forumda okuduğum oto güncelleme kapatma falan onları da yaptım fakat düzelmiyor. Sizce neden olabilir ? Teşekkürler.
Leptobum : Hp Pavilion g6
İşlemci : İ5 2,5 GHz
Ram : 4 gb
Ekran Kartı : 2 gb ama 1 gb paylaşımlı
Kardeş oyunu pcden tamamen kaldır. Sonra sağlam bir kurulum yap. Gta 4 için gereken programlar tam mı ? bir bak. Son kezde PC driverlerin tam mı ? ona bir bak. Kolay gelsin.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
oyun entegre ekran kartndan aciliyo olabilir