Daha Önce Android Kullanmadım

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar ben yurtdışından samsung galaxy s3 getirticem.Ancak daha önce hiç android telefon kullanmadım.Forumdan okuyorum işte yok data dosyası bilmem ne felan anlamıyorum açıkçası bu telefonu alsam hakkıyla kullablr mym?Birde şöle düşünüyor insan sonuçta kmse anasının karnında öğrenmedi bunu demi yardm lazım anlıcanız:blink:

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Başlık anlaşılır hale getirildi.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Küçük küçük çocukların ellerinde artık bahsettiğiniz telefonlar. Meraklanmayın, standart telefon kullanıcıları rahatlıkla kullanabilir.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Küçük küçük çocukların ellerinde artık bahsettiğiniz telefonlar. Meraklanmayın, standart telefon kullanıcıları rahatlıkla kullanabilir.

Teşekkürler umarım dediginiz gibidir.

free_agent

Asistan
Reaksiyon puanı
48
Kullanırsın ya ne olacak uzman olmana gerek yok,hem meraklıysan kısa sürede çözersin.

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefonu kurcalamayacaksan yeni romlar falan yükleyemeyeceksen daha doğrusu kendinden birşeyler katamayacaksan s3 alma Iphone al.Android telefonlar Iphonelere göre daha profesyonel kullanıcılar için.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Yok çok fazla zorluğu yok ışte mağaza uygulama indirme uygulama kaldırma interneti aç kapa çok basit tabi kurcalaya kurcalaya öğreneceksin.

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Merhaba arkadaşlar ben yurtdışından samsung galaxy s3 getirticem.Ancak daha önce hiç android telefon kullanmadım.Forumdan okuyorum işte yok data dosyası bilmem ne felan anlamıyorum açıkçası bu telefonu alsam hakkıyla kullablr mym?Birde şöle düşünüyor insan sonuçta kmse anasının karnında öğrenmedi bunu demi yardm lazım anlıcanız:blink:

Forumlarda gezip dediğiniz gibi garip arayışlar içinde olan arkadaşlar genelde telefonu kurcalamayı seven, ikide bir sistem kurup deneyen kişiler. Cihaz zaten kendi yazılımı ile günlük kullanım için yeterli kolaylığı ve rahatlığı sağlıyor. Bu tarz heyecanlı arayışlara girmeden de telefonu çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Aklınızda soru işareti olmasın.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Düz insan kullanımı için iPhone'nin daha başarılı olduğunu söylemek yanlış olmaz. Ancak telefonu dibine kadar kurcalamak o kadar da şart değil artık yeni nesil Android'lerde. Sadece özellikle ilk zamanlarda bir iPhone'da yaptığından daha fazla ayar yaparsın, o kadar.
Ancak ne olursa olsun, biraz daha gelişmiş bir sistem ve gelişmiş bir kullanıcı gerektiriyor Android. Eğer hiç mi hiç uğraşmam, öyle düz kullanmak istiyorum dersen iphone daha doğru bir tercih olur.

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben aldığım herşeyi kurcalarım zaten hatta kurcalarken bozduğum bile olmuştur.Teşekkürler yanıtlar için ben istediğim cevabı aldım.

cuhadar

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Kurcalarım ve bozulmasından ( yeniden onarım imkanı bir can da yok ) sıkıntı duymam diyorsan elbette android.

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bicok seyi basitlestiren (bazen kullanilabilir yapan) programlar var bisuru onlarla gayet satbil kullanilabiliyo hersey ancak duz menude herseyi kontrol etmek bazen sor oluyo tabi :P

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
[MENTION=288845]plaksan[/MENTION] Android'li ilk telim benimde S III'tü ama teknolojik aletleri severim elime aldığım güm 13 GB'si oyunla doldu Root'tu filan yani :) Çabuk öğreniyorsun telefonu alınca bir sorun olursa seni buraya'e bekliyorum. Açıkçası kolay yani o kadar da abartılacak bir şey yok. :)

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
@plaksan Android'li ilk telim benimde S III'tü ama teknolojik aletleri severim elime aldığım güm 13 GB'si oyunla doldu Root'tu filan yani :) Çabuk öğreniyorsun telefonu alınca bir sorun olursa seni buraya'e bekliyorum. Açıkçası kolay yani o kadar da abartılacak bir şey yok. :)

Teşekkürler kafam da soru işareti kalmadı saolun.

emekçi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Al sen iyi telefon kimse anasının karnında öğrenmedi bunu :)

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
ayıpsın varsa sorunun yardım ederiz al sen yeterki teli:D

plaksan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkese teşekkürler almanya'daki arkadaşa söledim alıcak ama dedi biraz bekle ıphone 5 daha aşşağıya çekecek fiyatları ne dersiniz bekliyim mi şuanlık idarelik bir telefonum var.