Dağıtımı Cd Aktarma

kingofarthur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Şu Anda LFS İle Bir Dağıtım Yazdım Yarım Yamalak Bunu Cd Nasıl Aktarcam ?

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Gereksiz mesaj yazmış bir de. Sorarım sana keyloger, bu konudaki ilk mesaj çok mu gerekli?

Ya sen gerçekten eskiden daha iyiydin. Bu forum öyle bir yer ki, moderatör olduktan sonra kişiler gerçekten çok değişiyorlar. Senin moderatörlüğün zaten vardı ama editör olduktan sonra iyice değiştin. Bu mesajımdan dolayı da ceza yiyeceğim hatta banlanabilirim de, umurumda da değil, şiddetle kınıyorum seni keyloger!..

Şimdi Merve verdiğim cezada ayrıntılı açıklamayı yazdım zaten, sen gereksiz olduğunu düşünebilirsin ama biliyorsun ki forumda belirli kurallar var. Sen LFS Kalıbı Yazdır diye bir seçenek olduğuna inanarak doğru bilgi olarak mı söyledin bunu yoksa alaycı bir tavrın mı vardı?

Durduk yere kimseyi zan altında bırakmanın anlamı yok, cezalar gerekli görüldüğü için verildi. Eğer soruyu samimi bulmuyorsanız cevap vermeyebilirsiniz, ancak konuyu kirletme ve alaycı cevaplara müsade edemeyiz.

ramboberk

Profesör
Reaksiyon puanı
74
kardeş bu sevdadan vazgeç

bak forumu karıştırıyorsun

daha geçen gün senin yüzünden ban yedim

bu tür saçma konular açarak hem forumu kirletiyorsun hem insanları birbirine düşürüyorsun

illaki bi dağıtım yapacaksan önce yap sonra yaptım diye konu aç

bitti......