Daemon Tools Yardım (En az bir sürücü seçmeniz gerekmektedir)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Kalıp Dosyasını Açamıyorum.Böyle Bi Sorun Veriyor. :(

En az bir sürücü seçmeniz gerekmektedir.

8lkg2.png

Kuba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanal sürücü açık mı yani o .iso dosyasını yerleştiriceğin yer ?

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
deamon bende kullanıyorum ancak benimkisi deamon tools lite valla arkadaşım elinde imkan varsa bunu kullan hiçbir pürüzü yoktur sağlam...

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
deamon bende kullanıyorum ancak benimkisi deamon tools lite valla arkadaşım elinde imkan varsa bunu kullan hiçbir pürüzü yoktur sağlam...

Onda hata verdi.internette çözümünde de yeni sürümünü indirmeniz gerekmektedir yazıyo

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sürüm ne kullanıyosun arkadaşım acaba sölermisin ?

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1

eğer yanlış bilmiyorsam deamon tools lite'ın 4.35.6 sürümü arkadaşım xp'lerde arıza vermiyor...bende onu kullanıyorum bende sıkıntı yok ancak sana gezginlerden link verecem al bunu indir windows 7 içinde sıkıntı olmaz...ama dediklerimi yapmanı istiyorum deamon tools lite'a ait yani bilgisayarında deamon tools'a ait herşeyi sil gerçekten silmeyi başarabilmişsen bilgisyar kendini yeniden başlatmak isteyecektir...çünkü deamon tools lite'ın kurulumundada silinmesindede bu durum geçerlidir...bilgisayarı yeniden başlatmanı istemedimi tmm öyleyse ne güsel...hemen bu linktekini kur...ancak bak birkez daha uyarıyorum bunu kurarken bilgisayarında deamon tools'a ait herhangi bir veri bulunmayacak eğer bulunursa arıza çıkarabilir...

http://www.gezginler.net/indir/daemon-tools-lite.html

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
eğer yanlış bilmiyorsam deamon tools lite'ın 4.35.6 sürümü arkadaşım xp'lerde arıza vermiyor...bende onu kullanıyorum bende sıkıntı yok ancak sana gezginlerden link verecem al bunu indir windows 7 içinde sıkıntı olmaz...ama dediklerimi yapmanı istiyorum deamon tools lite'a ait yani bilgisayarında deamon tools'a ait herşeyi sil gerçekten silmeyi başarabilmişsen bilgisyar kendini yeniden başlatmak isteyecektir...çünkü deamon tools lite'ın kurulumundada silinmesindede bu durum geçerlidir...bilgisayarı yeniden başlatmanı istemedimi tmm öyleyse ne güsel...hemen bu linktekini kur...ancak bak birkez daha uyarıyorum bunu kurarken bilgisayarında deamon tools'a ait herhangi bir veri bulunmayacak eğer bulunursa arıza çıkarabilir...

http://www.gezginler.net/indir/daemon-tools-lite.html

benim için baya zor.Mesela bittorrentten çıkmış daemon tools uzantılı dosya var kurmak için.onu da mı silicem ?
ayrıca her şeyi nasıl silerim ? :D

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1
benim için baya zor.Mesela bittorrentten çıkmış daemon tools uzantılı dosya var kurmak için.onu da mı silicem ?
ayrıca her şeyi nasıl silerim ? :D

demek istediğim deamon tools tamamıyla pcinden kaldır tekrar kur...ancak kaldırırken deamon tools'a ait pcinde bişey kalmasın :) sadece bunu anlattım :)

GaMeRR119

Profesör
Reaksiyon puanı
1

ama baq garanti bişey demiyorum tavsiyelerime uymayabilirsinde...çünkü ben xp kullanıyorum :) ben senin sorunu tam çözemeyebilirim sürüm farkı var :) ben sadece tavsiye veririm üzerime düşeni yaparım...yapıp yapmamak senin elinde :) çıkacak veya oluşabilecek hataları üzerime almam banane :)

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
salla proyu kaldır gitsin lite kullansan yeter aynı işi görüyorlar direkt iso dosyasının üzerine çift tıklayarak kalıbı yerleştirebilirsin ardından bilgisayarım a gelip kurarsın ne kuracaksan

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
salla proyu kaldır gitsin lite kullansan yeter aynı işi görüyorlar direkt iso dosyasının üzerine çift tıklayarak kalıbı yerleştirebilirsin ardından bilgisayarım a gelip kurarsın ne kuracaksan

olmuyo lite'de başka hata veriyo.internette çözümünde yeni sürümü kullanın diyo.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
pro ve lite yi kaldır ardından başlat regedit-hkey local machine-software-DT soft u sil ardından liteyi tekrar kur

qazxcv

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wincdemu'yu 2 senedir kullanıyorum. bi sıkıntısı olmadı 812kb'lık bişey zaten.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hata Hâlâ Var Yardım Edin.

8m6ql.png