D-Smart Blu

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhabalar... Bi sorum olacaktı;

Öncelikle D-Smart abonesiyim. 2008 yılından beri. ve her hangi bir pakete üye değilim. Normal aboneyim. Sorum şu; Bilindiği üzre Galatasaray-Schalke maçı D-Smart üzerinden yayınlanacak. Bende aboneyim fakat paket aboneliğim olmadığından izleyemiyorum tv'den. Bugün nette dolanırken D-Smart'ın internet üzerinden yayın yapan bi site olduğunu öğrendim. (Digiturkplay tarzı galiba. Lig maçlarını Digiturkplay üzerinden sezonluk paket alarak bilgisayarımdan izliyorum.) Bu siteye girdiğimde hemen anasayfada Galatasaray-Schalke maçı izle yazıyordu. Girdiğimde abone giriş yerinde 31 Mart 2013'e kadar DSmart abonelerine ücretsiz yazıyordu. Acaba 3 Mart 2013'e kadar ücretsiz bu uygulamada Galatasaray-Schalke maçını ücretsiz izleyebilir miyim abone no ve şifremle giriş yaptıktan sonra ?

Cevaplarsanıza ihtiyacım var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hayır izleyemezsiniz. Paketinizin içeriği ne ise, sadece o kanallara erişebilirsiniz. d-smart'ın blu sayfasında SSS kısmında konuyu açıklamışlar. Buradan takip edebilirsiniz.

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
martın sonuna kadar ücretsiz hangı pakete üye iseniz o paket kanallarını izlersiniz