D.j Akman +son nefes+ with tears

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bu adam, bu adama mı! :D :D Bu adam ölmedi mi ya, nefretimdir bu herif!..

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
rap dinlemem bu tercih sebebidir ama dj akman müstesna
bilmiyorum bana duygusal geliyor belki birşeyleri anımsatıyor

Elbette olabilir gayet normaldir ama;
evet şimdi ağlayın serbest
denilirse şahsım olarak konuşmam gerekir ki bu insana sadece gülerim! Rap müziği severim, lakin 2000 yılından itibaren bende bu müziğin içersindeydim. Ama bu insanın sesini duyduğumda veya gördüğümde hep sövmüşümdür bugüne kadar. Açılan konuya saygım sonsuz yalnız konusu olan şahsa saygım donsuz!..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bilmiyorum ama bu adamın müzikleri hep aynı tempo sürekli aynı ezgiler çok amatörce geliyor :D zaten dinleyenlerin yaş gurubu 8-18 :D

quasimodo

Profesör
Reaksiyon puanı
57
Elbette olabilir gayet normaldir ama;
evet şimdi ağlayın serbest
denilirse şahsım olarak konuşmam gerekir ki bu insana sadece gülerim! Rap müziği severim, lakin 2000 yılından itibaren bende bu müziğin içersindeydim. Ama bu insanın sesini duyduğumda veya gördüğümde hep sövmüşümdür bugüne kadar. Açılan konuya saygım sonsuz yalnız konusu olan şahsa saygım donsuz!..

demek bir sefer gıcık kaptın ondandır
son şarkısı beni hep ağlatmıştır belki garibine gidebilir
müzik beğeni tercih en önemlisi o anı yaşayabilme işi bence
daha ziyade klasik takılırım ve onuda tabiri caizse ot gibi dinlemem eğer konusunu bilmediğim olursada araştırırım
mesela addio del passatoda kadın niye ağlıyor yani derinine inerim sonra dizler veya izlerim
dj akman ve lady i bir paket içinde gelmişti zaten dinlediğim tek rap
bu duyguyu aşabilmek için bir düşünsene itici gelen veya diğerlerinden farkı ne
bunu bu konuya uzak olduğum için soruyorum açtığım diğer konulara zaten vakıfım

klasikte bir adetimiz var nazireleri müzik le yapıyoruz

http://www.youtube.com/watch?v=yf1Byxg82-o

Vittorio Monti: Cardas for violin, cello and orchestra (arr.)

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Bu adam da gurbetçi, iki kültür arasına sıkışıp işi duygusal sömürgeye çeken birisi. Hatta bir ara anne, baba, abla, abi, kardeşim, yengem, dayım, eniştem, dedem, babannem, halam, ananem, karşı komşunun kızının arkadaşının kankası (neredeyse) giden şarkılar yapıp duygu sömürüsü yapmıştı. Sizinle ilgili hiç bir olumsuz düşüncem yoktur, tam aksi bir şeyler dinleyerek anı tazeliyor veya duygulanıyorsanız ne alâ. Ama bu adam, bu adam :D
Açtığınız konuyu bölüp rencide etmek istemem, en iyisi başka arkadaşlar dinleyip yorumlasınlar.

Yine de konu için teşekkürler, saygılar..