Cysusb.exe hatası, Lütfen yardım edin ?

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
dün bilgisayarı açtığımdan beri, bu hatayı alıyorum. Cysusb.exe hatası Bellek konumuna geçersiz erişim hatası diye, ve gitmiyor, Tamam'a tıklıyorum bu seferde ' windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erişemedi ' diyor kafayı yicem, sürekli tamam'a tıklıyorum ama birtürlü gitmedi, kaldı öylece masaüstünde. herşeyi denedim sistem geri yüklemesi kapalı olduğu için geride dönemiyorum, yardım edin SDN ailesi, lütfen ?

ultraslan19

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bi yardım eli uzatan yokmu şimdi koca forumda !!!

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Bu cys belası ile ben de uğraşıyorum bi kaç gündür. Ama XP'de karşıma çıktı benim. msconfig'den kaldırırsan düzelecektir.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Virüs değil ama gıcık bi şey. Hatta bekleme konumundayken durduk yere çocuk gülme sesleri geliyo bilgisayardan :D

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Virüs değil ama gıcık bi şey. Hatta bekleme konumundayken durduk yere çocuk gülme sesleri geliyo bilgisayardan :D
Çocuk sesimi :D:D Rain gerçekten merak ettim şu sesi :D hangi programla bağlantılı çalıştığını buldunmu bulduysan arkadaşın sorununa daha rahat ulaşırız:thumbup1:

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Çocuk sesimi :D:D Rain gerçekten merak ettim şu sesi :D hangi programla bağlantılı çalıştığını buldunmu bulduysan arkadaşın sorununa daha rahat ulaşırız:thumbup1:

Ya ciddiyim. Kafayı yiycem. Download yaptığım için reboot edemedim ama başlangıca cysrun.exe cys..exe gibi 2 giriş olmuş. Ayrıca msconfig ve görev yöneticisi açamıyorum. Ben de ccleaner advanced system care den girip başlangıçtan kaldırdım programları. regeditten de kayıtları sildim ama ancak dosya windows'ta görünüyor, bulamıyorum :D Yeniden başlattıktan sonra bakıcam tekrar. Sonucu yazarım sana.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Ya ciddiyim. Kafayı yiycem. Download yaptığım için reboot edemedim ama başlangıca cysrun.exe cys..exe gibi 2 giriş olmuş. Ayrıca msconfig ve görev yöneticisi açamıyorum. Ben de ccleaner advanced system care den girip başlangıçtan kaldırdım programları. regeditten de kayıtları sildim ama ancak dosya windows'ta görünüyor, bulamıyorum :D Yeniden başlattıktan sonra bakıcam tekrar. Sonucu yazarım sana.
Uzaktan yönetim ve yönlendirme yi kapatmayı denedinmi cys.exe ona bağlıymış

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358

aynı sorun dünden beri delirtti beni ama yeni kullanıcı adı açtım onla giriş yaptım tekrar pc yi kapadım eski kullanıcı adım görükmüyodu bunuda regedit ten ayar yapıp görünür yaptım sonra normal hesabıma girdim ve herşey eskisi gibiydi,tabi önce o cysrun ı falan pro. larla iptal ettim,hepsinden önce sonra şimdi rahatım işte:D, bide win xp de yaptım bunları ona göre ve en önemlisi ilk önce bendeki tüm pro.larla pc yi tarattım ve virüs buldu 1-2 tane falan eset ss ile

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Hocam çözdüm meseleyi. cyswin.exe, cysusb.exe, cysrun.exe adında 3 tane dosya var. Bunlar Windows klasörü içinde gizli. Görünmüyor. Önce ekteki dosyadan temizlik yaptım ama pek değişen bi şey olmadı. Sonra güvenli modda açtım. dosyayı tekrar çalıştırdım temizledim dedi. Sonra da dosyaları görünür hale getir dedim. Baktım windows'un içinde sırıtıyolar :D Hemen shift+delete ile ezdim kafalarını, normale döndü sistem :clap::clap: