Cysset.exe hatası

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Arkadaşlar Flash diski tıkladığımda şöyle bir uyarı alıyorum. Bu neden olabilir acaba? Virüs ya da türevi bir şeyler olabilir mi yoksa sistemle alakalı bir problem mi? Teşekkürler.

adszvw.jpg

tolgasal

Profesör
Reaksiyon puanı
18
FlashDisk içeriğini kopyaladıktan sonra format at. Taktığında aynı hatayı veriyor mu?

Eχe.CuƬioη

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sağ tıkla araştır de içindekilerini yedekle biçimlendir

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Arkadaşlar teşekker ederim, sorunu çözdüm. Windows içinde gizli cyswin, cysusb, cysrun adlı 3 gizli dosyadan kaynaklı bir sorun. Virüs programları bulamadı. Gizli dosyaları gösteren .reg dosyası ile buldum arkadaşları ve sildim, registry kayıtlarını da sildim ve sorun çözüldü. Bilginize.

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
nasıl yaptın o işi bi de bana anlatsana benim başımada yeni geldi bu olay nasıl silerbilir ? acil yardım istiyorum yoksa konu açacağım...

netfaruk

Doçent
Reaksiyon puanı
11
komut sisteminden c:\ windows dizinene gel ve ordan "attrib -h -r -s cyswin.exe " komutunu kullanarak görünür hale getirebilirsin aynı şekilde diğerleri içinde geçerli.. eğer silemezsen görev yöneticisinden cyswin ve diğer dosyaları durdurman gerkiyordur yada yine komut sisteminden tskill cyswin komutuyla dudurabilirsin.. eğer yine durdurmayıyorsan xp kıllanıyorsan windows xp manager, vista kullanıyorsan windows vista manger, 7 kullanıyorsan windows 7 manger kullanarak process manager özelliğini acıp ordan gerekli işlemleri "kill process" seceneğiyle durdurbilirsin durdurdugun cyswin cysusb cysrun dosyalarını artık silebilirsin

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
yeni yeni yaygınlaşan ama dediği gibi virüs programlarının en azından Nod 32 ve Eset Sm. Sec.'in virüs olarak değerlendir-e-mediği bir şey bu.. tam olarak nedir kendini gizlediğine göre iyi bir şey olmadığı kesin