ozaman alıyımmı steamden bu sistem içinOyun üzerine birden fazla güncelleme geldi. Optimasyon sorunu yok gibi bir şey. Bende geçen gün deneyecektim ancak 30 küsürlük bir güncelleme almış denemedim.
geçen optimiziyon kötüyken 30 fps alıyodum arada 25 fps falan şimdi kasmadan 35-40 fps alırmı düşük ayarlardaO ekran kartı için çok zor. Optimizasyona gelecek olursak devam ediyor. Fps değişimi fazla.
Hocam Gtx 1650 Ti Ryzen 5 4600h var bende almak istiyorum sizce alsam oynayabilirmiyim ?Ekran kartınız yetersiz gelecek, sistem gereksinimlerini karşılamayacaktır.
oynarsınız bi sorum daha var geforce now üzerinden oynaybilirmiyim 35-40 mbps internet geliyor speedtestdeHocam Gtx 1650 Ti Ryzen 5 4600h var bende almak istiyorum sizce alsam oynayabilirmiyim ?
zaten bide sistem gereksinimlere bakın oyununHocam Gtx 1650 Ti Ryzen 5 4600h var bende almak istiyorum sizce alsam oynayabilirmiyim ?
Hocam Gtx 1650 Ti Ryzen 5 4600h var bende almak istiyorum sizce alsam oynayabilirmiyim ?
Ben gtx 1080 ile high da 50 civarı alıyorum. Geforce now da ping değeri önemli. Düşükse sıkıntı olmaz.geçen optimiziyon kötüyken 30 fps alıyodum arada 25 fps falan şimdi kasmadan 35-40 fps alırmı düşük ayarlarda
düşük 7 ping falan 15 oluyor bazenBen gtx 1080 ile high da 50 civarı alıyorum. Geforce now da ping değeri önemli. Düşükse sıkıntı olmaz.
hocam onlara pek güvenemiyorum eski sistemim csgonun sistem gereksinimlerini karşılamasına rağmen low + 720p'de 40-50 arası fps aldım hiç 50'nin yukarısına çıkamadımoynarsınız bi sorum daha var geforce now üzerinden oynaybilirmiyim 35-40 mbps internet geliyor speedtestde
Mesaj otomatik birleştirildi:
zaten bide sistem gereksinimlere bakın oyunun
Normal fiberse çok rahat kablo netlerde sıkıntılı.düşük 7 ping falan 15 oluyor bazen
Denemedim. Kardeşim akıl var mantık var orta halli başlangıç kartları ile böyle güçlü bir oyunu oynamak imkansıza yakın. 3 kuruşa 5 köfte olmaz.cyberpunk için ez optimizer var o işe yarıyormu?
tamam hocam ozaman ekran kartı alıcaz gtx 1650s veya 1060 düşünyorum iyi olurmu bide lgs de iyi lise kazanırsam babam iyi ekran katrı alacağını söyledi i7 4790 nın max besleyebilceği ekran kartı nedirDenemedim. Kardeşim akıl var mantık var orta halli başlangıç kartları ile böyle güçlü bir oyunu oynamak imkansıza yakın. 3 kuruşa 5 köfte olmaz.
Bence hiç düşünmeyin. İnterneti en iyisini almaya çalışın. Geforce now dan oynarsınız.tamam hocam ozaman ekran kartı alıcaz gtx 1650s veya 1060 düşünyorum iyi olurmu bide lgs de iyi lise kazanırsam babam iyi ekran katrı alacağını söyledi i7 4790 nın max besleyebilceği ekran kartı nedir
tamam bi sorum daha var zaten geforce now üzerinden oyuncağımda oynadıkça oyunu fps artıyomuş doğrumu oez optimizer işe yaramadı bende bazı sitelerde tamamen yağmuru falan kaldırdığını söylediler deneyebilirsiniz belki sizde işe yarar
şu anda ciddi optimizasyon sorunları var şubat güncellemesinde bu sorunun kalkcağını söylediler herhalde güncelleme daha gelmedi
bu arada sistem gereksinimlerine göre o ekran kartı ile düşük ayarlarda 30 fps almanız lazım fakat oyun fps olarak çok dalgalanıyor oynanır gibi değil
hocam bide premium paket alsam iyi olurmu gfn denDenemedim. Kardeşim akıl var mantık var orta halli başlangıç kartları ile böyle güçlü bir oyunu oynamak imkansıza yakın. 3 kuruşa 5 köfte olmaz.
ilk defa duyuyorum bence oynadıkça fps artmaztamam bi sorum daha var zaten geforce now üzerinden oyuncağımda oynadıkça oyunu fps artıyomuş doğrumu o
Geforce now en iyi paket alındığında bütün ayarlar sonda ray tracing açık oynarsınız. Netinize bağlı. Film izlemek gibi düşünün.tamam bi sorum daha var zaten geforce now üzerinden oyuncağımda oynadıkça oyunu fps artıyomuş doğrumu o
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bide premium paket alsam iyi olurmu gfn den
internetim bu benim medium ray tracing oynatırmı?Geforce now en iyi paket alındığında bütün ayarlar sonda ray tracing açık oynarsınız. Netinize bağlı. Film izlemek gibi düşünün.
Çözünürlüğe göre download çekiyor. Öyle düşünün.internetim bu benim medium ray tracing oynatırmı?
anlayamadım yani dediğim gibi oynatırmı?Çözünürlüğe göre download çekiyor. Öyle düşünün.
Speedtest yapın bende ona göre belirtiyim.anlayamadım yani dediğim gibi oynatırmı?
en sonki mesajlarımda ekran görüntüsü var orada yazıyor.Speedtest yapın bende ona göre belirtiyim.
Vdsl sanırım bu pingle rahat oynarsınız.en sonki mesajlarımda ekran görüntüsü var orada yazıyor.