Cyberpunk 2077'den beklentileriniz neler?

Reaksiyon puanı
19
Benim beklentilerimi karşılayıp, üstüne üstük çok güzel harmanlanmış bir oyun. Çoktandır satın aldım ve hazırda bekliyorum, peki ya siz neler olmasını isterdiniz? Eleştirdiğiniz bir şeyler var mı?
(Bu arada bu forumda yeniyim, bi' hoşgeldininizi alırım) :)

ARCANDY

Profesör
Reaksiyon puanı
2,696
Öncelikle hoşgeldin, Cyberpunk 2077 için beklentilerim pek yok. Çünkü oyun ilgimi hiç çekmedi. Ama grafikleri güzel duruyor, hikayesini hala anlamadım ama sonuçta yapımcıları CD Projekt, yinede bir beklentim var.

Reaksiyon puanı
19
Öncelikle hoşgeldin, Cyberpunk 2077 için beklentilerim pek yok. Çünkü oyun ilgimi hiç çekmedi. Ama grafikleri güzel duruyor, hikayesini hala anlamadım ama sonuçta yapımcıları CD Projekt, yinede bir beklentim var.
Teşekkürler, oyun Siber gelecekte geçiyor diyebiliriz. Paralı askeriz ve açık dünyada çeşitli görevler yapıyoruz, bununla kalmayıp ilerleyişi kendi isteğimize göre değiştirebiliyoruz. Grafikleri en üst düzeyde olmasa dahi, evreni ve fizik kalitesi sebebi ile yılın en iyi oyunu olacağına kuşkusuz eminim. Online oynanabilir de olacak, bu sayede sırf görev yapmaya oynamamız gerekmeyecek. Kısaca tek kural var, o da kuralsızlık :) Oyun çıktığı anda oynayacağım, deneyimlerimi konu açarak her türlü belirtirim. Umarım belirttiğim zaman görürsünüz :) İyi geceler dilerim.

mertali bikir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
oynıyamıycam ama çok iyi gibi duruyor gta ya rakip çıkacak mış gibime geliyor ama oyunu 1. oyundaki gibi gibi uzun süre uğraşıp yaparlarsa ya çok iyi bir patlama olur yada çok uzun süre bekllettiği için oyuncularını kaybedebilir oyun 2 yıl gibi bir sürede çıkarsa 2. oyununun un iyi olma olasılığı bence çok az
siz ne düşünüyorsunuz ?​

Reaksiyon puanı
19
Bu oyun bir ilk dostum, 2. oyunu zaten hemen çıkmaz. Witcher 4 söylentileri var, umarım o da çıkar. CD Prejekt RED'e güvenim tam :)