Cyberpunk 2077 grafik sorunum

Serdar Terzi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Tam olarak sorun cyberpunkla mı alakalı onu da bilmiyorum ama oyunu full grafiklerde oynamama rağmen grafikleri kötü gözüküyor uzaktaki nesneler anti-aliasing kapalı gibi yakındaki nesneler de kumlu gibi bir türlü çözemedim sorun ekran kartıyla(RX5600XT) mı alakalı diye ayarları bayağı bir kurcaladım ama olmuyor. monitörümden olsa diğer oyunlarda da aynı sıkıntıyı çıkraması gerektiğini düşünüyorum ama öyle bir durumda söz konusu değil. ne yapacağımı şaşırdım .
Screenshot_1.png
Screenshot_2.png
Screenshot_4.png
oyunum orjinal bu arada, fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama o kumlanmalar ss'in kalitesizliğinden değil oyun içide böyle.uzaktaki nesneler ise daha beter. resmen en kötü ayarlarda oynuoymuşum gibi yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ekli dosyalar

• 1607776153478.png
    1607776153478.png
    638.5 KB · Görüntüleme: 117

Darkness3472

Asistan
Reaksiyon puanı
144
Tam olarak sorun cyberpunkla mı alakalı onu da bilmiyorum ama oyunu full grafiklerde oynamama rağmen grafikleri kötü gözüküyor uzaktaki nesneler anti-aliasing kapalı gibi yakındaki nesneler de kumlu gibi bir türlü çözemedim sorun ekran kartıyla(RX5600XT) mı alakalı diye ayarları bayağı bir kurcaladım ama olmuyor. monitörümden olsa diğer oyunlarda da aynı sıkıntıyı çıkraması gerektiğini düşünüyorum ama öyle bir durumda söz konusu değil. ne yapacağımı şaşırdım . Ekli dosyayı görüntüle 128450 Ekli dosyayı görüntüle 128451 Ekli dosyayı görüntüle 128452oyunum orjinal bu arada, fotoğrafta belli oluyor mu bilmiyorum ama o kumlanmalar ss'in kalitesizliğinden değil oyun içide böyle.uzaktaki nesneler ise daha beter. resmen en kötü ayarlarda oynuoymuşum gibi yardımcı olursanız çok sevinirim.
İstersen önce bir grafikleri düşür dene sonra devam ederse oyunla alakalı dur yakında düzeltirler

Serdar Terzi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İstersen önce bir grafikleri düşür dene sonra devam ederse oyunla alakalı dur yakında düzeltirler
yok kesinlikle birşey olmuyor bi ayar vardı ismini unuttum en düşüğe çektim o kumlanmalar gitti ama uzaktaki nesneler çok kötü gözüküyor hala.