CyberProtest TIM | ACIKLAMA

Mertcesur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleykum
ShiftDelete ÜyeLeri ve Yöneticileri
Ben Mertcesur , Yaşım 15 , CyberProtest TIM'De Korgeneralim.CyberProtest TIM Adina Açıklamayi Ben Yapacağim..
ÖnceLikle CyberProtest TIM Adina Haberimizi Yaptığınız İçin Teşekkür Ediyoruz.
Bildiğiniz Gibi Devlet SistemLeri Son AyLarda "E-DevLet" Dedikleri Sistemle Yönetiliyordu.Tüm İşlemler Web Üzerinden Yapılıyordu..Bizde Bu "E-DevLet" Sistemindeki Açıkları Webmasterlari Bildirmek İçin Bir Operasyon Başlattik...Ve Sonuç Hic İçler Açisı Değildi.Web Üzerinden Randevu Sistemlerinde Oluşan Açıklar Sistemi Kilitliyerek Bilgi Girişine İzin Vermiyor...16'Ya Yakın Saglik.gov.tr Sitesini Uyarmış Bulunmaktayiz...Açıklar WebmasterLara Bildirildi...
Biz Bakanimizin Dediği Gibi Açıkları Bulduk..."E Devlet" Sisteminin Güncellenmesi İçin Artik İşi Onlara Bırakıyoruz.Her Türlü Desteği ve GerekLi Patch YardımLarimizi Esirgemeyeceğiz...

CyberProtest TIM Adina Mertcesur Tarafından Yazılmıştır...
the_mertcesur@hotmail.com
CyberProtest TIM

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
inş bilgini iyi işlerde kullanırsın mesela pkk sitelerini çökertmek gibi : )

Mertcesur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burada Kendimizi Övmek İçin GeLmedim ama Madem Sordun Soleyeyim
Pkk.Org'u İlk Hackleyen Team CyberProtest TIM

;)

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
CyberProtest neden bu isim bulmuşken bi hacker sorayım

Mertcesur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cyber-Protest Demek Sanal Alemde Protesto Demektir...
Bizim İçin Önemi Olan İse TürkLerin Gücünü Dünya'ya Bildirmek
Dahasini Misyonumuzu Okuyarak Bulabilirsiniz...
SaygılarımLa

MakeMeBad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PcMaSTeR dedi ki:
Biraz Reklam, Biraz taklitçilik...
aa hiç olurmu pcmaster
adam 15 yaşında korgeneral olmuş kolay iş değil.
Sevgili cesur yürek mert,başarılarının devamını diler ,18 yaşındada bırak timleri, ülkenin cumhurbaşkanı olmanı diliyorum
sevgiler^^
MMK

PcMaSTeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
MakeMeBad dedi ki:
PcMaSTeR dedi ki:
Biraz Reklam, Biraz taklitçilik...
aa hiç olurmu pcmaster
adam 15 yaşında korgeneral olmuş kolay iş değil.
Sevgili cesur yürek mert,başarılarının devamını diler ,18 yaşındada bırak timleri, ülkenin cumhurbaşkanı olmanı diliyorum
sevgiler^^
MMK

:) Açıklamayı Anladıkta Yani Msn adresi vermek neyin nesi ona anlam veremedim ? Şimdi Savcılığa Suç Duyurusunda bulunulsa bu Arkadışın Msn Adresinden Girerler, Ev Adresinden Alırlar :) Yani bu İşler Fazla Aleni Değildir ;)

15 yaş Diyorsun, forumda 9 yaşında Her bişeyden haberi olan bir sürü eleman var burada, tabi hack konusunda ne kadarını bilip-bilmediklerini bilemiyeceğim. En azından Emsalleri gibi Oyun Oynayarak boşa vakit geçirmedikleri kesin. Taklit konusuna gelirsek Sitenin adından Tut Rengine, İşleyiş biçimine kadar "CW" . Yaptıklarına birşey demiyorum, İllegal Siteler İndirilsinde A grubu B grubu farketmez. Hepsinin Emeğine sağlık deriz. Ancak Sadece buraya bu "Açıklama olayını" Yapmayı Neden Gerek duymuşlar onu anlamış değilim...

MakeMeBad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Adam 15 yaşında cezai ehliyeti yokki neden çekinsin :)

haitachu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar, mertcesur kardeş ben az önce (12 eylül çarşamba saat 18:35 sularında) www.mertcesur.com.tr.tc deki ev numarasını aradım, karşıma mert cesur olduğunu söyleyen biri çıktı ama sen misin değil misin bilmiyorum. çıkan kişi de sen olmadığını söyledi. her neyse, telefondaki sen isen de değil isen de orhan@kose.gen.tr den bana ulaşmanı diliyorum. yaptığın diğer işler taktire şayan ama benim sitelerimde de açıklar bulduğunu bizzat site üzerinde belirtmişsin. 3-5 kişinin kullandığı siteleri nereden buldun bilmiyorum :) bana ulaşırsan sevinirim.

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Türk 'ün eline ayda 17.00 YTL 'den interneti verirsen sonuçlarınada, korgenerallerine de katlanacaksın, 56K zamanında varmıydı bunlar :)