Cyanogenmod telefonun fonksyonlarini siler mi???!!

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba! Galaxy S4 kullanicisiyim. Telefondan memnunum ama sirf su touchwizz yuzunden rom yukleyecegim. Su an en populer cyanogenmod sanirim. Ama bunla ilgili bir sorum var. Biz simdi telefona bu romu yuklersrk saf android gibi bir sey oluyor. Peki telefonun temassiz kontrol, akilli bekleme temassiz gorunum vs. Ozellikleri veya arama yerindeki rakamlara rrhverdeki kisinin adinin harflerinin oldugu rakamlari tuslayinca direkt isminin cikmasi gibi kucuk veya buyuk ozellikler de kaliyor mu uoksa siliniyor mu?
Lutfen cahilligimi hosgorun ama inanin hicbir forumda boyle bir soruyla karsilasmadim. Ozellikle romlu s4'culer yardim!!! :)

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar oncelikle herkese merhaba! Galaxy S4 kullanicisiyim. Telefondan memnunum ama sirf su touchwizz yuzunden rom yukleyecegim. Su an en populer cyanogenmod sanirim. Ama bunla ilgili bir sorum var. Biz simdi telefona bu romu yuklersrk saf android gibi bir sey oluyor. Peki telefonun temassiz kontrol, akilli bekleme temassiz gorunum vs. Ozellikleri veya arama yerindeki rakamlara rrhverdeki kisinin adinin harflerinin oldugu rakamlari tuslayinca direkt isminin cikmasi gibi kucuk veya buyuk ozellikler de kaliyor mu uoksa siliniyor mu?
Lutfen cahilligimi hosgorun ama inanin hicbir forumda boyle bir soruyla karsilasmadim. Ozellikle romlu s4'culer yardim!!! :)
Benim bildiğim onlar siliniyor. Orijinal romu atınca geri geliyor ama. Siliniyor dediğim o özellikleri cyanogenmodda kullanamıyorsun sanırım.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
Tuş takımının tamamlama özelliği gitmez de, bahsettiğin diğer özellikler gider

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hadi ya. Sogudum simdi birden rom'dan. Neyse arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkurler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Peki simdi akklima gdi de bu touchwizz'den ozellikleri koruyarak nasil kurtulaniliriz? Bir yolu var midir bunun?

androchar

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hadi ya. Sogudum simdi birden rom'dan. Neyse arkadaslar cevaplariniz icin cok tesekkurler.

Peki simdi akklima gdi de bu touchwizz'den ozellikleri koruyarak nasil kurtulaniliriz? Bir yolu var midir bunun?
Launcher yükle :D

Yas_intheLife

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet Launcher yükle Nova Launcher Prime tavsiyemdir. Hem rami sömürmez hem de bahsettiğin özellikler kalır. Bu seni bir süre daha tutar. Yine dayanamazsan samsung un berbat stok romuna gel yardım ederiz, çekinme.

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Launcher denedim yandex.shell kullandim bir ara gayet de memnundum ama bir sure sıkılmaya basladim. Daha sonra da diger launcher'lara pek gucenmedigim ve parali olduklari icin denemedim. Su nova launcher'i bir deneyeyim. Desteginiz icin tesekkurler.

Ysimdi yukledim nova'yi su an cok akiskan bir tema gibi gozukuyor. Cok begendim. Touchwizz'i de aratmiyor. Suanlik iyi yani performans olarak da. Tesekkurler... :)