Cyanogenmod Portlama

faroment

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar telefonumun markası samsung trend plus (gt-s7580) cihaza portlanmış rom bulunmakda ( turbotrend ) benim amacım cyanogenmodu telefonuma portlamak ancak hangi sürümünü portlayacağımı bilmiyorum telefonumun android sürümü 4.2.2

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
saf CM romunu telefonuna göre portlamak mı istiyorsun yoksa telefonun için yapılmış CM romunu telefonuna yüklemek mi istiyorsun? :)

faroment

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonum için cyanogenmod yok uyumlu değil ben uyumlu hale getirmek istiyorum ama hangi cm sürümünü yapmam gerektiğini bilmiyorum

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
telefonum için cyanogenmod yok uyumlu değil ben uyumlu hale getirmek istiyorum ama hangi cm sürümünü yapmam gerektiğini bilmiyorum
portlama işini sen yapacaksan istediğin sürümü yapabilirsin :) ama bu işler o kadar kolay değildir

faroment

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi cm nin istediğim sürümünü nerden bulabilirim orjinal sitesinden hep cihazlara uygun olarak var hangisini indirmem gerekiyor sorun orda :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
şimdi cm nin istediğim sürümünü nerden bulabilirim orjinal sitesinden hep cihazlara uygun olarak var hangisini indirmem gerekiyor sorun orda :)

senin telefon 4 inç 480x800 piksel
bu boyutta olan bir telefon romu indirmen gerekiyor :)