• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Cyanogenmod Nightly sürüm.

İyi geceler,

Ota üzerinden güncelleme ile Nightly sürümlerinden bir tanesini kurabilirsiniz.

Kararlı olmayan sürümler için yorumları okumanızda fayda var kimi zaman 3G sinyalinde, batarya performansında vb. sorunlar olabiliyor.

Orayi buldumda stable dan nightly e gecince telefonun acilmama gibu sorun olurmu

Orayi buldumda stable dan nightly e gecince telefonun acilmama gibu sorun olurmu

Gecelik sürümler adı üstünde, gecelik sürümlerde sıkıntı olabiliyor buglar vb şeyler ama telefonu açılmaz hale getireceğini sanmıyorum, şimdiye kadar çok gecelik sürüm kullandım buglardan başka hatası yoktu.

Buglar= Sensör sorunu ekran sağ sola yatmıyor oyunlarda algılamıyor, kamera açınca durdu hatası gibi bugları vardı.

Cyanogenmod güncelleme bölümünden yapabilirsin. Ancak gecelik sürümler hergün yenilenir eksikler giderilmeye çalışılır. Şunu da söylemeden gecemicem tüm custom romlari denemiş biri olarak. Hiç bir şekilde telefonunu tam verimli kullanamazsın. Sarj vs. Olaylarina hiç girmiyorum. Stock romdan sasmayin bence.