Cyanogenmod Nightly sürüm.

Apple.galp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cyanogen mod 10.1 stable surumdeyim nightly surumune gecebilirmiyim???

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İyi geceler,

Ota üzerinden güncelleme ile Nightly sürümlerinden bir tanesini kurabilirsiniz.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Bilgisayar olmadan telefonun kablosuz şekilde internet üzerinden yeni sürümü bulup indirmesi demektir, ayarlar kısmına girin telefon hakkında yerlerinde yazılım güncelleme kısmı olucaktır oraları kurcalayın görüceksiniz zaten.

abidn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kararlı olmayan sürümler için yorumları okumanızda fayda var kimi zaman 3G sinyalinde, batarya performansında vb. sorunlar olabiliyor.

Apple.galp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Orayi buldumda stable dan nightly e gecince telefonun acilmama gibu sorun olurmu

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Orayi buldumda stable dan nightly e gecince telefonun acilmama gibu sorun olurmu

Gecelik sürümler adı üstünde, gecelik sürümlerde sıkıntı olabiliyor buglar vb şeyler ama telefonu açılmaz hale getireceğini sanmıyorum, şimdiye kadar çok gecelik sürüm kullandım buglardan başka hatası yoktu.

Buglar= Sensör sorunu ekran sağ sola yatmıyor oyunlarda algılamıyor, kamera açınca durdu hatası gibi bugları vardı.

thesadizm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cyanogenmod güncelleme bölümünden yapabilirsin. Ancak gecelik sürümler hergün yenilenir eksikler giderilmeye çalışılır. Şunu da söylemeden gecemicem tüm custom romlari denemiş biri olarak. Hiç bir şekilde telefonunu tam verimli kullanamazsın. Sarj vs. Olaylarina hiç girmiyorum. Stock romdan sasmayin bence.