2 Haziran 2015 #1 M mavi3555 Öğrenci Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar Cm11 Kurdum ancak gapps paketini kurarken hata alıyorum. Some changes failed hatası. yardımcı olabilecek varmı?
Arkadaşlar Cm11 Kurdum ancak gapps paketini kurarken hata alıyorum. Some changes failed hatası. yardımcı olabilecek varmı?
2 Haziran 2015 #2 Kadima Rektör Katılım 17 Mart 2011 Mesajlar 11,943 Reaksiyon puanı 841 Puanları 293 yüklemeye çalıştığınız gapps paketi hangisi? Google Apps CyanogenMod
2 Haziran 2015 Konuyu başlatan #3 M mavi3555 Öğrenci Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 2 Reaksiyon puanı 0 Puanları 0 20140606 Ayriyetten Pico Gapps diye birşey buldum onu denediğimde ise şöyle bir hata verdi. Insufficient storage space available in System partition. You may want to use a smaller GApps or rome some apps using gapps-config. - Copying Log to /storage/stcard - No Changes were made to your device Unmounting /system,/data,/cache (status 1) installation aborted Bazı gereksiz yerleri yazmadım. - - - Mesaj Güncellendi - - - Mehmet.Yildiz dedi ki: yüklemeye çalıştığınız gapps paketi hangisi? Google Apps CyanogenMod Genişletmek için tıkla ... Hocam farklı hatalar alıyorum müsaitseniz bir bakar mısınız?
20140606 Ayriyetten Pico Gapps diye birşey buldum onu denediğimde ise şöyle bir hata verdi. Insufficient storage space available in System partition. You may want to use a smaller GApps or rome some apps using gapps-config. - Copying Log to /storage/stcard - No Changes were made to your device Unmounting /system,/data,/cache (status 1) installation aborted Bazı gereksiz yerleri yazmadım. - - - Mesaj Güncellendi - - - Mehmet.Yildiz dedi ki: yüklemeye çalıştığınız gapps paketi hangisi? Google Apps CyanogenMod Genişletmek için tıkla ... Hocam farklı hatalar alıyorum müsaitseniz bir bakar mısınız?