Cyanogenmod için bootloader nasıl olmalı?

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
Arkadaşlar cyanogen mod kurmak için daha önce hiç ellemediğim bootloader kilidini açmalımıyım.

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sadece bir kere xperia s icin bootloader kilidi kapali olanlar icin gormustum o kadar

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bootloader kilidi Sony ve HTC telefonlarında bulunmakta. CM gibi custom kernel bulunduran romları yüklerken bootloader kilidi açılmalıdır.

Samsung modelleri için direk kurulum yapabilirsiniz.

K /\ /\ N

Profesör
Reaksiyon puanı
84
bootloader kilidi Sony ve HTC telefonlarında bulunmakta. CM gibi custom kernel bulunduran romları yüklerken bootloader kilidi açılmalıdır.

Samsung modelleri için direk kurulum yapabilirsiniz.

Açılmalıdır demiştiniz ama samsungun lara direk kurum dediniz hocam nasıl oluyor peki rica etsem anlatırmısınız hocam hiç kurulum yapmadım daha önce ,hata yapmak istemiyorum da.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Açılmalıdır demiştiniz ama samsungun lara direk kurum dediniz hocam nasıl oluyor peki rica etsem anlatırmısınız hocam hiç kurulum yapmadım daha önce ,hata yapmak istemiyorum da.

hocam samsung cihazlarda bootloader kilidi yoktur o yüzden direk kurabilirsiniz dedim.
samsunglarda custom rom yada custom kernel yükleyince sayaç artar sadece. destekliyorsa eğer Triangle Away uygulaması ile de bu sayacı sıfırlarsın.