Cyanogenmod hakkında???

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar. Galaxy s4 kullanıyorum. Telefonumdan çok memnunum amasom zamanlarımda şu touchwizz benim sinirlerimi altüst etmeye başladı. Ben de cyanogenmod mu yapsam diye düşündüm ama içime kurt düştü. Bayağı araştırdım ama bulamadım sorularımın cevaplarını. Neyse konuya gelecek olursak bildiğiniz üzere s4'te bir sürü sensör var. Cyanogenmod yapınca da araştırdığım kadarıyla saf android gibi bir şey oluyor. Peki örneğin temassız görünüm normal s4'te çalıştığı gibii cyanogenmod'da da çalışır mı? Ya da temassız kontröl vs. Biliyorum root ve romla ilgili bir sürü konu var ama cynogenmod ile ilgili hiç bulamadım. Şimdiden teşekkürler. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çalışmıyor Kardeşim Malesef Bende Öyle Bir Hataya Düştüm Ama Değiyor Güzel Yani Fakat Telefonun Hafızasını Daraltıyor Haberin Olsun ;)

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Çalışmıyor Kardeşim Malesef Bende Öyle Bir Hataya Düştüm Ama Değiyor Güzel Yani Fakat Telefonun Hafızasını Daraltıyor Haberin Olsun ;)
Anladım. Teşekkürler. Zaten hafıza sorunu da rootlu cihazlar microsd'yi cihaz hafızası gibi gösterebiliyorsunuz bildiğim kadarıyla.