Cyanogenmod 10 Nedir? Konusunda Teknik Destek

Requ3m

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Galaxy S'de leziz ise S3'de ne olur bilmek istemiyorum.

Beni masrafa sokmayın arkadaş. Ben windows phone bekliyorum... :)

Bu arada bişey sorucam cyanogenmod ile ilgili, nasıl overclock yapabilirim ? Performans seçeneğine girdiğim zaman sadece performans modu değiştirilebiliyor. OC yapamıyorum.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Bu arada bişey sorucam cyanogenmod ile ilgili, nasıl overclock yapabilirim ? Performans seçeneğine girdiğim zaman sadece performans modu değiştirilebiliyor. OC yapamıyorum.

Hangi cihaz için overclock yapacaksınız, bin türlü program mevcut...

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
@SamsungGalaxyS3 Abi ismini öğresen olur mu ? Size galaxys3 ismiyle hitap etmek garip oluyor :)

Abi bu arada cyanogenmod 9 u yükledim, tek kelime ile kusursuz, kurtuldum toucwizz den, bildiğin akıyo telefon.
kardeşim ben stock rom kullanıyorum root etmekten pek haberdar değilim nasıl olur nasıl yapılır.
ama yinede tavsiyen için teşekkürler ben iyiyim böyle :D
ismim NoNameHero :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
en babası telefonun hard brick olur 100 tl verir yaptırırsın ki şu ana kadar duyduklarımda hard brick olupta servise rootlu ve custom romlu gönderilen telefonların çoğu garanti kapsamında işlem görmüş.Ayrıca anlatılanları harfiyen yaparsan tel hard brick olmaz yüzde 1 şansın var onu da tutturma bi zahmet. Custom rom yükleyeceksen yazılanları aynen uygula hata mı cıktı telefonu al download moda orjinal romu odin ile yükle bu kadar basit..