Cyanogenmod 10.1 nasıl yüklenir (rom manager ile)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu cyanogenmod 10.1 jelly bean 4.2.2 yi rom manager ile nasıl kurulur ve de hiç rom manager kullanabilen var mı?

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
öncelike telefonuna recovery sistemi kurman gerekiyor clockworkmod dediğimiz sistemi kurunca bilgisayardaki bios'a benzer bir arayüz elde ediyorsun
sonra da get.cm adresinden telefonuna özel cyanogen mod'u indirip o arayüz üzerinden kuruyorsun
fakat cyanogen mod'da google uygulamaları kendisinden gelmiyor. goo.im adresine girip google uygulamalarını içeren paketi indirmen lazım

telefonunun modelini yazarsan daha çok detay verenler olacaktır

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
öncelike telefonuna recovery sistemi kurman gerekiyor clockworkmod dediğimiz sistemi kurunca bilgisayardaki bios'a benzer bir arayüz elde ediyorsun
sonra da get.cm adresinden telefonuna özel cyanogen mod'u indirip o arayüz üzerinden kuruyorsun
fakat cyanogen mod'da google uygulamaları kendisinden gelmiyor. goo.im adresine girip google uygulamalarını içeren paketi indirmen lazım

telefonunun modelini yazarsan daha çok detay verenler olacaktır

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255

samsung gibi bol model çıkarmayı seven bir markanın tek tasarımı tek telefonda kullanacağını zannetmiyorum.

galaxy s advance
galaxy-s-advance-i9070.jpg

s2

galaxy-s2-cepantoloji.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya ben hiç telnda ayar falan yapmadan direk programı kurdum telefon kendini kapattı açtı bu programın görseli çıktı pc ye yükledim program kurmadı telefona ve çıkış yaptırdı telefonumu usbden çıkardım açmaya çalışıyorum ama bu programın logosu çıkıyo telefon çalışmıyor telefon modelim galaxy not GT n7000 telefonun eski haline dönmesi için ne yapabilirim yardımcı olabilirmisisniz