CW-Cryptic

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CrIrMC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
cyber-warrior yapmış oldugu Hertürlü veri şifreleme tekniklerini, data Kodlama(crypt) ve kodlanmış dataları çözme(decrypt) tek program altında toplanmış Süper bir program istediginiz yazıyı başkalarının okumasını istemediginiz her şeyi şifreleye bilirsin umarım işinize yarar.

İçerdigi Kodlar
RC4 crypt-decrypt
Code Base 64 Encode-Decode
ROT13 Encode-Decode
URL Encode-Decode
MD5 Hash Üretici
SHA1 Hash Üretici
Sayısal Dönüşümler
ascii-hex, hex-ascii
ascii-binary, binary-ascii
hex-binary, binary-hex
backwards

RarPass:crırmc

DOWNLAND:

Görünüm

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
Bu kriptolar "başkalarının görmesini istemediğimiz yazılar"ı gizlemek için uygun yöntemler değildir. Herkes tarafından bilinen ve çözücüleri herkes tarafından kullanılabilen bu yöntemleri "şifreleme" için kimse kullanmaz. Bu bir nevi herkeste anahtarı olan bir kapıyı kilitlemeye benzer. Bu yöntemler daha çok veri aktarımında hataları minimize etmek için kullanılır.

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Bu forumda herkes tarafından şifre kırıcı program oldugunu sanmıyorum Oldu diyelim bu program yazı gizlemek diger bir özelligi. Asıl özelligi data Kodlama(crypt) ve kodlanmış dataları çözmedir. elleştiri yapmadan önce bir tşk etseydin. Hiç bir yanıt vermezdim.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
"Şifre kırıcı"ya ihtiyaç yok ki, çünkü bu yukarıda bahsettiklerin "şifre" değil. :) Program bunları bir araya getirmiş olması güzel, buna bir şey demiyorum; fakat piyasada bu gibi programlardan yüzlercesi ve hatta çok daha gelişmişleri mevcutken yanlış bilgilendirme olmasın diye bir not düştüm sadece. Yoksa durduk yerde niye kötüleyeyim çalışmanızı. ;)

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
eyvallah sağol da hangi programı kullandın bunu yazmak için?

CrIrMC

Asistan
Reaksiyon puanı
2
dosya virus lü bi bakın sonra koyun.

Bana dosyanın içindeki vrs gösterirmisin. İçindeki vrs türü nedir? Hangi anti-virüsle taradın İsminide yazarsan iyi olcak. Kullanıcıların kafasını karıştırmaya gerek yok. Şuan 2 onlıne tarama yaptım içinde pc zarar verecek kodlar yokdur. Kararı size bırakıyorum.2. resimdeki trojen suspect o anti-virüsün programda hiç bişey bulmadıgını yanlızca olabilir(şüpelendigini)gösterir