Fiyat olarak maksimum ne kadar düşünüyorsunuz? Ona göre öneriyim.Hocam teşekkür ediyorum güzele benziyor listeye aldım ama bu hani daha çok yetişkinlere hitap ediyor gibi duruyor ben çocuksuda değilde böyle sade ve şık arıyorum buda güzel tabi.Ayrıca nerden bakabilirim çeşitlere en çok hangi sitelerde mevcuttur ?
Fiyat olarak maksimum ne kadar düşünüyorsunuz? Ona göre öneriyim.
Şöyle tek tek öneri yerine Erkek Cüzdan ve Kartvizitlik Modelleri YKM'de buradan bakabilirsin. Güzel cüzdanlar var çeşit fazla.Yani çok fazla olmasınında anlamı yok ama kaliteliyse 100 e kadar olabilir hocam
Şöyle tek tek öneri yerine Erkek Cüzdan ve Kartvizitlik Modelleri YKM'de buradan bakabilirsin. Güzel cüzdanlar var çeşit fazla.
Ayrıca buradan ürün alırsan 100 TL üzeri alışverişe 50 TL Hopi geri iade ediyor.
Tam olarak öyle değil. 120 TL lik ürün aldığın zaman 120 TL ödüyorsun. Ancak sana 50 TL Hopi Puan veriyor. Bunuda daha sonraki alışverişinde kullanabiliyorsun alt limitsiz olarak.Hopi derken 120 lira olursa 70 e mi geliyor ?
Tam olarak öyle değil. 120 TL lik ürün aldığın zaman 120 TL ödüyorsun. Ancak sana 50 TL Hopi Puan veriyor. Bunuda daha sonraki alışverişinde kullanabiliyorsun alt limitsiz olarak.
Kahkaha attım ya.Kumbara al.
:lol:Kumbara al.
Beyler cüzdan almak istiyorum yaş 19 para ve kart koymalık güzel cüzdan tavsiyesi verirmsiniz internetten sipariş vs farketmez .