Bu konuyu okuyanlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak Özgen

Müdavim
Katılım
13 Mart 2018
Mesajlar
1,824
Reaksiyon puanı
271
Puanları
83
Yaş
25
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin televizyon davetiyle ilgili "Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mıyız?" dedi.

160620182232501571054_2.jpg


İNCE'NİN TELEVİZYONDA PROGRAM TEKLİFİNE CEVAP
Kalkıp da, patronu olduğu bir dersanede öğretmenlerin sigortasını ödemediği için bir sıkıntı yaşanmışsa, bir defa bu halktan da o öğretmenlerden de özür dilemesi lazım.
Bay Kemal biliyor ki, Bay Muharrem seçilemeyecek. Ve koltuk noktasında bir kişiyi ekarte etmiş olacak.
Bay Muharrem de biliyor ki, seçilemesem de "ben bunun başına illa bela olacağım" diyor. Yani CHP içerisinde bu çekişme devam edecek. Bunların derdi seçim değil, koltuk davası. "Bu koltuğu kim kapar" gayreti içerisinde yürütüyorlar süreci.
Utanmadan sıkılmadan televizyona davet ediyor. Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine. Biz seni muhatap alır mı

Kaynak:Akşam
 

F1kan

Müdavim
Katılım
14 Ekim 2016
Mesajlar
3,771
Reaksiyon puanı
1,882
Puanları
113
Yaş
28
Üzerimizden kalkıp reyting sağlayacak kendine.

Psikoloji bilimi çok muazzam bir şeydir.

Bu cümlede resmen şunun kokusu geliyor. ''M.İnce ile televizyona çıkarsam o popülerlik sağlayacak '' Eğer ki bir lider '' kendi rakibinin, reytingini [ popülerliğini ] yükseltirim diyorsa, M.İnce'nin elinde ki kozlar, Erdoğanın elindekinden büyük olduğunun kanıtıdır. Yani Erdoğan kaybedeceği bir yüz yüze karşılaşmaya çıkmak yerine, çıkmadan laf ile bertaraf etmekle uğraşıyor buda zekice bir hamle. Çünkü 3 olasılık var.

1- M.İnce çok sert bir şekil de Erdoğana karşılık veriri ve Erdoğanın başarısızlıklarını ortaya koyar ve Erdoğan, İnceye diş geçiremeyeceği için İncenin reytingi alır başını gider. Erdoğanın acıtığı yol ile.

2- Erdoğan kazanır tartışmayı ve M.İnce'nin '' REYTİNGİ DÜŞER'' ama Erdoğan bile yüz yüze gelince yükseliceğini söylüyorsa gerisini siz düşünün :)

3- Kıran kırana bir mücadele geçer demek isterdim... Lakin 2. madde de her şey sonuca ulaştı. Erdoğanın, İnce ile yüz yüze gelmesi Erdoğanı çok fazla geri plana çeker.

Sonuç olarak da Erdoğan hala televizyon da M.İnce ile yüz yüze gelemiyorsa... Bu benim söylediklerimin kanıtıdır.
 

Blue Stack

Doçent
Katılım
22 Mart 2017
Mesajlar
606
Reaksiyon puanı
253
Puanları
63
Bu bir ayrıştırmadır işte. Biz seni muhattap alır mıyız söylemi bunun göstergesidir. CHP'nin kemik oyu üzerinden konuşursak %25 diyelim. Ülkenin 4/1 eder ve görüldüğü üzere az bir rakam değildir. Sn İNCE bu 4/1'i temsilen Sn ERDOĞAN tarafından muhattap alınılmalıdır, alınılmak zorundadır. Şuan bu ülkenin Cumhurbaşkanı olarak ve tekrar bu göreve aday olduysanız size oy vermeyen kesimi ve o kesimin liderini, daha doğrusu adayını muhattap almamak bence yanlış ve isabetsiz bir karardır. Bence kısa yoldan biz onu muhattap alır mıyız vs diyerek kendince bir bahane bulmuş.
 

tiriviriap

Asistan
Katılım
7 Haziran 2018
Mesajlar
374
Reaksiyon puanı
308
Puanları
63
Yaş
39
Reis doğru demiş. Varsa numaran sandıkta çıkar ortaya
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst