Cumartesi Görüşürüz

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, atv'nin Cenevre'den yaptığı canlı yayına katılarak Portekiz maçına günler kala merak edilen konulara açıklık getirdi. Rakibe göre oyun sistemlerini değiştirmeyeceklerini söyleyen Terim, takım olarak hücumu defanstan daha iyi yaptıklarını dile getirdi. Terim, Portekiz Teknik Direktörü Scolari'nin Türkiye'yi küçük gören demeçler vermesi için de, "Cumartesi herkes TV'nin başına otursun maçımızı izlesin. Herkesin gurur duyacağı bir takım olacağız" ifadesini kullandı

'PAMUK YETERSİZ MİLLİYETÇİ'

Terim kendisi için "Aşırı milliyetçi" diyen yazar Orhan Pamuk için de, "Bana göre de Orhan Pemuk yetersiz bir milliyetçidir" dedi.

Kaynak

bulmeh

Profesör
Reaksiyon puanı
14
"Cumartesi herkes TV'nin başına otursun maçımızı izlesin. Herkesin gurur duyacağı bir takım olacağız". Umarım öyle olur Sn. Fatih Terim.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
inşallah galip geliriz yoksa basın yedirir bu lafları Fatih Terim'e :)

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
mila12 dedi ki:
'PAMUK YETERSİZ MİLLİYETÇİ'

Terim kendisi için "Aşırı milliyetçi" diyen yazar Orhan Pamuk için de, "Bana göre de Orhan Pemuk yetersiz bir milliyetçidir" dedi.

Fatih Terim' de iyi demiş doğru demiş...

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
F.Terimin cevabı güzel ama açıkçası Portekiz önünde şansımızın olmadığını düşünüyorum , fark yemememiz bile başarı bence..

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Fatih Terim güzel cevap vermiş ağzına sağlık. Takım tutmam ama bu maçı izliyicem :) Sonuç ne olursa olsun iyi bir maç olacağını düşünüyorum.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
umarım iyi sonuç alrırız beraberlik iyi sonuç bana göre zira grubun favorisi portekiz gibi görünüyor bizim kesinlikle çekleri yenmemiz lazım ;)

onlinedestek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben takımımıza güveniyorum,inanıyorum ki o sahada son güçlerine kadar üstün performans sergileyecekler. ;)

Dualarımız sizinle..

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Cumartesi herkes TV'nin başına otursun maçımızı izlesin

Fatih terim öyle bişi demedi, abartmakta üstümüze yok ama adama abartmadı gerçekleri tek tek söyledi. bunlar dinlerken nereleriyle dinliyorlar anlamadım

nurayyyyy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Müthişsin Fatih TERİM takımımıza başarılar diliyoruz....

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Portekiz'i abartmayın bence.. Bizi yakarsa servet yakar

Link

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
16
En zayıf noktamız defans, basit defans hataları bizi yakabilir.

frei

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Turnuva'nın ilk maçı bence gidişat için çok önemli. Portekiz'le de kapanmamış hesabımız var. En az beraberlik alırsak gerisini getireceğimizi düşünüyorum.