CSKA Moskova 2-1 Beşiktaş - Video - Şampiyonlar Ligi B Grubu 2. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Şampiyonlar Ligi B Grubu CSKA Moskova - Beşiktaş Maçının Golleri
[SDNTV3]http://video.ak.facebook.com/video-ak-sf2p/v6812/235/63/1145953006690_58858.mp4[/SDNTV3]

'KARA' Kartal: 2-1

Beşiktaş kaybetmeye devam ediyor! Ligde ve Avrupa'da oynadığı son üç maçı kaybeden Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi (B) Grubu ikinci maçında da deplasmanda, Rus ekibi CSKA Moskova'ya 2-1 mağlup oldu. Luzhniki Stadı'nda ilk yarısı da ev sahibi takımın 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın golleri 7. dakikada Dzagoev ve 61. dakikada Krasic'ten geldi.

CSKA Moskova çok üstün bir futbol oynamasa da galibiyete uzanmasını bildi. Bu sonuçla CSKA puanını 3'e yükseltirken, Beşiktaş ikinci maçı sonunda da puanla tanışamadı.

MÜTHİŞ BİR GOL...
CSKA Moskova aradığı golü henüz 7. dakikada buldu. Hızlı gelişen ev sahibi takımın atağında genç oyuncu Dzagoev, ceza sahasına girmeden sağ ayağıyla çok sert vurdu ve top ağlarla buluştu. Bu pozisonda Rüştü'nün çabası yeterli olmadı. 1-0.

YAPMA RÜŞTÜ, ÜMİTLERİN BİTTİĞİ AN...
Beşiktaş beraberlik golü için yüklendiği dakikalarda kalesinde ikinci golü gördü. 61. dakikada gelişen atakta sağ çaprazdan Krasic, Beşiktaş ceza sahasına girdi. Avrupa'nın devlerinin transfer listesinde de olan yıldız oyuncunun sert şutunda, Rüştü'nün de hatası sonucu top ağlarla buluştu. 2-0.

DENİZLİ'DEN CESUR BİR KADRO...
Beşiktaş'ın, üst üste aldığı kötü sonuçlardan kurtulmak için çıktığı CSKA Moskova maçına, Mustafa Denizli hücum ağırlıklı oyunculardan kurulu bir kadro ile sahaya çıktı. Kalede deneyimli isim Rüştü'ye şans veren Denizli, savunmayı Sivok, Ferrari, İbrahim Kaş ve İsmail Köybaşı'dan kurdu. Orta sahada Ernst, Ekrem Dağ, Tello ve Holosko'ya şans veren deneyimli teknik adam ileri uçta ise Nobre ve Nihat ikilisini görevlendirdi. Mustafa Denizli, 34. dakikada ilk oyuncu değişikliğine zorunlu olarak gitti. Slovak oyuncu Holosko sakatlanınca yerini Yusuf Şimşek'e bıraktı. Yusuf Şimşek oyunda kaldığı sürede fazla varlık gösteremedi.

CSKA ZORLANMADAN...
CSKA Moskova, Beşiktaş karşısında fazla zorlanmadan ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. 7. dakikada bulduğu golle rahatlayan ev sahibi takım, uzaktan attığı şutlarla farkı arttırmaya çalıştı. Beşiktaş ise Nobre'ye gönderdiği toplar ile beraberlik golünü bulmayı denedi. İlk yarıda kendi yarı sahasından çıkmakta zorlanan temsilcimiz, Holosko ile girdiği net fırsattan da yararlanamadı. 11. dakikada savunmanın arkasına atılan derin topu kontrol eden Holosko, ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı. Holosko'nun sert şutu, kaleciye çarpıp kornere çıktı.

İYİ BAŞLADIK, KÖTÜ BİTTİ...
Beşiktaş'ın, Moskova deplasmanından puan alması esasında çok zor değildi. Karşısında boğucu bir pres yapan, üst üste gol pozisyonlarına giren bir takım yoktu ancak zamansız gelen goller Beşiktaş'ın oyun sistemini alt üst etti, tıpkı ikinci yarıda olduğu gibi. İkinci yarıya hızlı başlayan ve kanatlardan yaptığı ortalarla maçta dengeyi kurmaya çalışan Beşiktaş, baskıyı kurduğu dakikalarda kalesinde golü görünce maçtan koptu. Bu dakikadan sonra CSKA çok daha rahat bir futbol sergilemeye başladı. Kalan dakikalarda Beşiktaş'ın biraz da sistemsiz baskısı mağlubiyeti engellemeye yetmedi.

ESKİ NİHAT ORTADA YOK...
Beşiktaş'ın büyük umutlarla, İspanyol ekibi Villarreal'den kadrosuna kattığı eski oyuncusu Nihat Kahveci, Rusya deplasmanında da etkisiz bir futbol sergiledi. Sakatlığının da etsini atlatamadığı görülen Kahveci, zaman zaman kaleyi düşünse de şut girişimleri farklı şekilde auta çıktı. Nihat 73. dakikada yerini genç oyuncu Serdar Özkan'a bıraktı.

SON UMUT BOBO...
Tesilcimizin son umudu olarak Brezilyalı golcü Bobo 76. dakikada oyuna dahil oldu. Mustafa Denizli son oyuncu değişikliği hakkında sahanın en kötü isimlerinden olan Tello'nun yerine Bobo'yu oyuna sürdü.

ÜST ÜSTE DÖRDÜNCÜ MAĞLUBİYET...
Çok kötü bir süreçten geçen Beşiktaş, üst üste oynadığı dördüncü maçı da kaybetti. Ligde oynadığı Galatasaray maçı ile başlayan mağlubiyetler, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ardından ligde Kayserispor ve son olarak da yine Devler Ligi'nde CSKA Moskova maçlarıyla devam etti.

KAYNAK

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Beşiktaş çok kötüydü.

Kan değişikliği artık şart galiba.

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tuh be son dakikalarda ekrem dağ attı ama süre yetmedi :(

İLHAN-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Besıktas bu olamaz denızlı ıstıfa etsın ne yaptını bılmıyor besıktas cok ısteksız oynuyor takım da kendıne olan guven yok

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
MUSTAFA denizlinin taktik anlayışını tükereyim.sen boboyu serdar özkanı yedek oturt.sonra galibiyet bekle bu taktikle olmaz mustafa denizli......

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Maçın sonu başlamadan belliydi. Sayın Denizli'nin istifasını bir Galatasaraylı olarak bekliyorum.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Artık mı:)
Tam 3 senedir Demirörenin takımdan gitmesini istiyoruz.Malesef o gidene kadar bu rezillikleri çekmeye mecburuz ama artık fazla koymuyor bunlar, bünye alıştı zaten!!!
Şampiyon olduğumuzda millet seviniyordu!Neye seviniyorlardı çok merak ediyorum?Günü kurtardın peki yarın???
Tek derdi günü kurtarmak olan sözde yönetime sevgi ve selamlarımı bir kez daha iletmek istiyorum!Ayrıca ben gruptan puan filan alabileceğimizi sanmıyorum.Denizli Fenerbahçeden süregelen alışkanlığını bozmaz!

Denizlimi :D İşte buna gülerim :D
Olurda giderse bi zahmet başkanıda götürsün toptan kurtulalım:D
Tigana gitti suçlu futbolcular değil teknik heyet ve teknik direktör oldu!Aynısı Del Bosque ve Sağlam içinde geçerli.Tabi futbolcularda kendinde niye sorun arasın ki!Bakıyorlar işler kötü gidiyor fatura GENE YİNE YENİDEN teknik direktöre kesilir diye düşünüyorlar.Önce yönetim istifa etmeli ama etmezler.Kongrede ise arkası sağlam bi aday olmazsa mahvolduğumuzun resmidir.Malesef Demirören yönetimi başarısız olduğunu kabullenip bırakmıyor takımı!OFFFF OOOOOFFFF!!!

Handikap

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Sporx'in manşeti...

Galatasaray seyircisi boşuna bağırmadı:
Mustafa Denizli şampiyon yap bizi!...:)

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Mustafa Denizli kafa olarak bitmiiş ve futbolcularda bunu sezmişler gibi, mutlaka kan değişikliğine ihtiyaç var yoksa ligdede bu kötü gidiş devam edeceğe benziyor

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bence Rüştü artık bıraksın futbolu.Yerine adam gibi kaleci alsın Beşiktaş.Bu Rüştü ile bu işler olmaz.Bir değişiklik olmadan da kötü gidişe dur diyemeyecek galiba Beşiktaş.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Kongrede ise arkası sağlam bi aday olmazsa mahvolduğumuzun resmidir.Malesef Demirören yönetimi başarısız olduğunu kabullenip bırakmıyor takımı!
Şu an için sağlam bir aday yok. Demirören yine başkan olur.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Korktuğumuz şey bu işte!
Ama bir iki kişi için adaylık konusunda umut var.Gün doğmadan neler doğar, en azından bu konuda biraz umudum var.

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bence yönetimde değişmeli ama yıldırım demirören yine kazanır(dediğin gibi ALİA )tamam kazansın ama yönetim kurulunda değişikliğe gitsin ve M. Denizlide gitsin :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Korkarım ki Gene Mustafa Denizli Gene Bir Türk Takımı "0" Çekecek

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4
beşiktaş içler acısı !bu gidişte sıfır çekecekler..oyunun en iyi oyuncusu mustafa denizliydi..bence sözleşmesi uzatılmalıdır...

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Bir sürpriz bekledik ama nerdeee..
Yönetim acaba ne düşünüyor veya ne yapacak merak ediyorum.
Ruhsuz bir maç izledik.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Rüştü'nün de artık miladı dolmuş.

serdoan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yazıklar olsun bu beşiktaşa yaa şu takımı bile yenemedi varyaaa.. yönetim ve teknik direktörün defolup gitmesi lazım bir an önce ama nerdeee... olan taraftara oluyo her seferinde boynu bükük her seferinde yıkılıyooo....

temper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Besıktas bu olamaz denızlı ıstıfa etsın ne yaptını bılmıyor besıktas cok ısteksız oynuyor takım da kendıne olan guven yok

Hani M.United maçında savunuyodunuz Beşiktaşı ne oldu ??

daha csk m. yı yenemiyosunuz M. Unt. ı yenmekten bahsediyodunuz

he he he

yağmuradam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
niye bu mustafa illede rüştü diye ısrar ediyo ya hakan bence türkiyenin en iyi kalecisi

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Maçın sonu başlamadan belliydi. Sayın Denizli'nin istifasını bir Galatasaraylı olarak bekliyorum.

Yok kardeşim bırakmıyor. Yaptığı yorum şu: Wolfsburg maçı her şeyi değiştirecek. Sezon başından beri hep aynı palavra. O maçta da yenilir bu sefer de daha sonraki maç için aynı şeyi söyler durur.

Sadece m.denizli bırakmasın yönetim bıraksın. Herkes dün gördü rezilliği.CSKA gib kek takımı yenemedik bir de wolfsurbgdan bahsediyor sen bunu yenemediysen üstelik yenebileceğine dair bir kıvılcım bile olmadıysa wolfsburg ve united deplasmanlarında ne yapacaksın.

Yönetim pılını pırtını toplasın çeksin gitsin.:angry::angry:

Ayrıca G.saray ve F.bahçenin transferlerine bak bir de bizim öküzlere bak. İbrahim kaş çok net bir bozisyon kaçırdı bir tane bile dügün orta yapamadı. nihat da aynı ve diğerleri de yazık günah yaa o kadar para vermişsiniz.Verdiğiniz paraya değsin bari

son olarak şunu söyleyeceğim yönetim in yorumu şu olacaktır. "geçen sene de geride idik ama şampiyonm olduk bu sene niye olmasın" gelde gülme şimdi

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
M.united a birazcık direnebildi diye Beşiktaşı yere göğe sığdıramayan arkadaşlar nerde şimdi ? Kötü oynadı dedikte başımıza bi taş yağmadğı kaldı ...

Korkarım gene bi türk takımı 0 çekip tarihe geçecek

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Hayır bir de GS lilerin dalgasıyla uğraşmak var:D Ey yönetimler duyun sesimizi!!!