csharptan filan anlamam ama 9. soruyuda buraya yazıyorsan problem büyük gibi![]()
Bunları tüm sene boyunca öğrenemediysen zaten bizim sana yapabilecek bir şeyimiz yok demektir. Yanlış bölüm seçmişsin. Hem internette bunları araştırsaydın gerçekten mutlaka binlerce sonuç bulacağına eminim.bilgisayar bölümü bunlar programlama soruları eylülde bütünleme sınavına giricem sınıfı geçmem bu derse bağlı kaç haftadır internette araştırdım bulamadım o yüzden sizden yardım istedim şimdiden teşekürler. 1)listbox'ın eleman sayısını değişkene atamak için hangi komut kullanılır?2)combobox'da seçili elemanı silmek için hangisi kullanılır?3)listbox'da istenilen bir elemanı aramak için hangi komut kullanılır?4)timer kullanımında timerın dönüş değeri hangi komut kullanılır?5)label'a değer nasıl girilir?6)formun arka plan rengi nasıl ayarlanır?7)textbox'da yazılan yazını rengi nasıl ayarlanır?8)herhangi bir öğenin görünürlüğü hangi özellikle açılıp kapanır?9)listbox1.items.clear() komutu ne işe yarar?10)combobox'da istenilen sıradaki elemanı silmek için hangi komut kullanılır?11)radio butonları gruplar halinde kullanmak için hangi nesnenin eklenmesi gerekir?12)formda bulunan verileri text dosyasına yazmak için kullanılan komutlar hangi kütüphanede bulunur?13)formda bulunan verileri text dosyasına yazmak için hangi nesnenin tanımlanması gerekiyor?14)herhangi bir string değişkeni istenilen bir karaktere göre bölmek için hangi komut kullanılır?15)bir döngünün kaç kere döneceği belli olduğu durumlarda kullanılması en uygun olan döngü hangisdir?16)programcı, kullanıcı belli bir değer girene kadar girilen bütün sayıları toplamak istiyor, kullanılması en uygun olan döngü hangisidir?17)picturbox nesnesinde bir resmi göstermek için kullanılan komut hangisidir?18)dizilerde girilen sayısal elemanları küçükden büyüğe doğru sıralamak için hangi komut kullanılır?19)lisboxda çoklu seçim yapabilmek için selectionmode özelliğinin değeri ne olmalıdır?20)random rnd = new random(); tanımı yapılmış olmak kaydıyla, herhangi bir değişkene 1 ile 49 arası rastgele sayı atamak için gerekli komut hangisidir?