Csharp sorularını cevaplayacak varmı acil

01toz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorular eylülde bütünlemede çıkıcak internetten aradım bulamadım burada yapanilicek varmı?

ruz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
soruları görsek cevaplayabiliriz de göremiyoruz.

ruz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kardeş koyduğun resim 403 forbidden access hatası veriyo. Adam akıllı bi yere yükle de görelim.

01toz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayar bölümü bunlar programlama soruları eylülde bütünleme sınavına giricem sınıfı geçmem bu derse bağlı kaç haftadır internette araştırdım bulamadım o yüzden sizden yardım istedim şimdiden teşekürler.

1)listbox'ın eleman sayısını değişkene atamak için hangi komut kullanılır?
2)combobox'da seçili elemanı silmek için hangisi kullanılır?
3)listbox'da istenilen bir elemanı aramak için hangi komut kullanılır?
4)timer kullanımında timerın dönüş değeri hangi komut kullanılır?
5)label'a değer nasıl girilir?
6)formun arka plan rengi nasıl ayarlanır?
7)textbox'da yazılan yazını rengi nasıl ayarlanır?
8)herhangi bir öğenin görünürlüğü hangi özellikle açılıp kapanır?
9)listbox1.items.clear() komutu ne işe yarar?
10)combobox'da istenilen sıradaki elemanı silmek için hangi komut kullanılır?
11)radio butonları gruplar halinde kullanmak için hangi nesnenin eklenmesi gerekir?
12)formda bulunan verileri text dosyasına yazmak için kullanılan komutlar hangi kütüphanede bulunur?
13)formda bulunan verileri text dosyasına yazmak için hangi nesnenin tanımlanması gerekiyor?
14)herhangi bir string değişkeni istenilen bir karaktere göre bölmek için hangi komut kullanılır?
15)bir döngünün kaç kere döneceği belli olduğu durumlarda kullanılması en uygun olan döngü hangisdir?
16)programcı, kullanıcı belli bir değer girene kadar girilen bütün sayıları toplamak istiyor, kullanılması en uygun olan döngü hangisidir?
17)picturbox nesnesinde bir resmi göstermek için kullanılan komut hangisidir?
18)dizilerde girilen sayısal elemanları küçükden büyüğe doğru sıralamak için hangi komut kullanılır?
19)lisboxda çoklu seçim yapabilmek için selectionmode özelliğinin değeri ne olmalıdır?
20)random rnd = new random(); tanımı yapılmış olmak kaydıyla, herhangi bir değişkene 1 ile 49 arası rastgele sayı atamak için gerekli komut hangisidir?

batuhance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bunları bilmiyorsan zaten o okulu bırak , hadi bilmiyorsun aç bi visual studio hepsi var orada.

01toz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bunları bilseydim yazın sınavlara kalmazdım zaten

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
bunları dahi yapamıyorsan c# dersinden geçmeyi hak etmemişsin demektir.
kalman vatan için daha hayırlı olur

01toz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizden yardım istedim boş konuşmayın yapabilicek arkadaşlar varmı? siz dalga geçin kalmanın ne demek olduğunu bilmiyosunuz konuşuyosunuz.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
csharptan filan anlamam ama 9. soruyuda buraya yazıyorsan problem büyük gibi :D

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bilgisayar bölümü bunlar programlama soruları eylülde bütünleme sınavına giricem sınıfı geçmem bu derse bağlı kaç haftadır internette araştırdım bulamadım o yüzden sizden yardım istedim şimdiden teşekürler. 1)listbox'ın eleman sayısını değişkene atamak için hangi komut kullanılır?2)combobox'da seçili elemanı silmek için hangisi kullanılır?3)listbox'da istenilen bir elemanı aramak için hangi komut kullanılır?4)timer kullanımında timerın dönüş değeri hangi komut kullanılır?5)label'a değer nasıl girilir?6)formun arka plan rengi nasıl ayarlanır?7)textbox'da yazılan yazını rengi nasıl ayarlanır?8)herhangi bir öğenin görünürlüğü hangi özellikle açılıp kapanır?9)listbox1.items.clear() komutu ne işe yarar?10)combobox'da istenilen sıradaki elemanı silmek için hangi komut kullanılır?11)radio butonları gruplar halinde kullanmak için hangi nesnenin eklenmesi gerekir?12)formda bulunan verileri text dosyasına yazmak için kullanılan komutlar hangi kütüphanede bulunur?13)formda bulunan verileri text dosyasına yazmak için hangi nesnenin tanımlanması gerekiyor?14)herhangi bir string değişkeni istenilen bir karaktere göre bölmek için hangi komut kullanılır?15)bir döngünün kaç kere döneceği belli olduğu durumlarda kullanılması en uygun olan döngü hangisdir?16)programcı, kullanıcı belli bir değer girene kadar girilen bütün sayıları toplamak istiyor, kullanılması en uygun olan döngü hangisidir?17)picturbox nesnesinde bir resmi göstermek için kullanılan komut hangisidir?18)dizilerde girilen sayısal elemanları küçükden büyüğe doğru sıralamak için hangi komut kullanılır?19)lisboxda çoklu seçim yapabilmek için selectionmode özelliğinin değeri ne olmalıdır?20)random rnd = new random(); tanımı yapılmış olmak kaydıyla, herhangi bir değişkene 1 ile 49 arası rastgele sayı atamak için gerekli komut hangisidir?
Bunları tüm sene boyunca öğrenemediysen zaten bizim sana yapabilecek bir şeyimiz yok demektir. Yanlış bölüm seçmişsin. Hem internette bunları araştırsaydın gerçekten mutlaka binlerce sonuç bulacağına eminim.

01toz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
siz ne içtiniz. cevaplıcak varmı diyorum siz bana akıl veriyosunuz olmadı napıyım öğrenemedim diye kendimimi öldürüyüm siz bunları yazdınız madalyamı taktılar ne adamlar var şimdi zamanı geriye mi alıyım napıyım. cevapları bilen biri cevaplıyabilirmi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence zorlama bir yıl boyunca öğrenememişsin bunları şimdi de internetten bulamadım diyorsun. Kendine ve bize yapabileceğin en büyük fayda başka bir bölüm okumak, zorlama olmuyor işte. Belki doktor olursun belki mühendis ama programcı olmak konusunda gerçekleri gör artık.

01toz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende programcı olucam demiyorum ki sınıfı geçmem için bunlar lazım diyorum hala biri diyo başka bölüm seç başka biri diyo ki okul deyiştir hiç birini yapamıyorum ne okul deyiştire biliyorum nede sınıf deyiştire biliyorum ya kalıcam ya geçicem bu ikisinden başka yol yok sizdende rica ettim bunları yapabilirmisiniz diye soruların aynısı çıkıcak ama hala bazıları bunu anlamıyo sizden nasihat isteseydim dedikleriniz olurdu ama nasihat istemedim başka yolum yok

01toz01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sana mecbur deyilim sana zaten yapıcaksında demiyorum rica ne demek git araştır sonra konuş ben RİCA ettim.

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Cevaplar her ne kadar alaycı olsa da (bazıları komik ama gerçek maalesef) senin de tavrın hiç hoş değil. Cevap için kul köle olma ama soru sorduğun insanlara biraz saygı duyman gerekli.

Bizler burada insanlara;
Şu metod şuna yarar, bu metod buna yarar eğitimi vermiyoruz. Arkadaş gelir kendi yapabildiği kadarını anlatır biz de "eksiğini" "biliyorsak" düzeltiriz/tamamlarız.

Ancak senin sorduğu sorular, bu tarzda uğraşılıp da bulunacak bir algoritma vs değil. Bildiğin herhangi bir kitapta, bir online dokümantasyonda yazan konular.

Açıp bir döküman okumak yerine, burada insanlara laf yetiştirmene ise girmiyorum bile.