CSGO discordda yayın açınca kasma sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ichuusy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ichuusy

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Merhabalar, uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum fakat bir çözümünü bulamadım CSGO oyununu oynarken Discord üzerinden yayın açtığım da oyunda kasma,gecikme varmış gibi oluyor ve oynayışı etki ediyor fakat yayını kapatınca bu sorun düzeliyor neden olduğunu çözemedim. Monitörüm 60 hertz şimdiden gelicek cevaplar için teşekkürler.

Ekran Kartı : Sapphire RX590 Nitro+ SE
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600
Ram : 16GB 3000Mhz

Hollywoo

Profesör
Reaksiyon puanı
1,462
Merhabalar, uzun zamandır bu konuyu araştırıyorum fakat bir çözümünü bulamadım CSGO oyununu oynarken Discord üzerinden yayın açtığım da oyunda kasma,gecikme varmış gibi oluyor ve oynayışı etki ediyor fakat yayını kapatınca bu sorun düzeliyor neden olduğunu çözemedim. Monitörüm 60 hertz şimdiden gelicek cevaplar için teşekkürler.

Ekran Kartı : Sapphire RX590 Nitro+ SE
İşlemci : AMD Ryzen 5 2600
Ram : 16GB 3000Mhz
Sisteminiz yüksek ama discord da yayın açınca kasma sorunu bana çokta anormal gibi gelmedi.

ichuusy

Doçent
Reaksiyon puanı
271
Sisteminiz yüksek ama discord da yayın açınca kasma sorunu bana çokta anormal gibi gelmedi.
FPS düşüşü olarak demiyorum FPS 200lerde geziyor fakat 200FPS olmasına rağmen kasıyor gibi sadece CSGO,Valorant,Rainbow Six Siege gibi oyunlarda öyle yapıyor.