- Reaksiyon puanı
- 3,300
Henüz güncellemeyi yükleyip doğrulayamadım ama 8 saat önce böyle bir güncelleme notu yayınlandı. Görüşürüz Valorant merhabalar CS2.
Koskoca bir devir kapanıyor gözümde ama bu gerekliydi. CS2 gerçekten mükemmel olmuş, eskiye göre zevkimizi kaça katlar fikrim yok ama katlayacağı kesin. Sabırsızlıkla bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 183246
Henüz güncellemeyi yükleyip doğrulayamadım ama 8 saat önce böyle bir güncelleme notu yayınlandı. Görüşürüz Valorant merhabalar CS2.
Source 2 güncellemesi tamamen yayınlanmamış, parça parça yayınlanacakmış. Bugün yayınlanmış bir güncelleme mevcut.Şu an steamde güncellenebilirmi
İlk defa bi oyun güncellemesini böylesine takip ediyorum sanırım, valve bu işi beceriyor.Ekli dosyayı görüntüle 183246
Akşam kontrol edeceğim, fakat sanırım herkese yayınlandı.Güncelleme herkese geldi mi yoksa hala Beta aşamasında mı?
Source 2 güncellemesi parça parça yayınlanacakmış. Umarım fazla bekletmezler. Keşke bir anda yayınlansaydı da hype en yüksek te olsaydı. Hafta hafta yayınlansa bile hype korunamaz.CS2 henüz gelmedi sadece silah satın alma ve aldığın silahı geri satabilme özelliği bir kaç harita güncellemesi geldi inşllah oyunda yakın tarihte herkese aktif edilir.
Aslında valve pek te birşey yapmıyor half life evet çok büyük bir etki yaptı ancak şuan da epic games oyun dünyasını şekillendiriyor. Şahsen ben guncellemenin aman aman olduğunu düşünmüyorum.İlk defa bi oyun güncellemesini böylesine takip ediyorum sanırım, valve bu işi beceriyor.
2004 yapımı oyun motorundan 2015 yapımı oyun motoruna geçmek emin olun aman aman bir şey. Sub tick vb. her şey çok iyi.Aslında valve pek te birşey yapmıyor half life evet çok büyük bir etki yaptı ancak şuan da epic games oyun dünyasını şekillendiriyor. Şahsen ben guncellemenin aman aman olduğunu düşünmüyorum.
Tick sistemi vs evet iyi ama aman aman birşey yok bence yani sisin içinden mermi geçtiğinde iz çıkması bir oyunu benim için çok değiştirmez tick sistemi iyi oldu onun dışında pek bir fark yok bence.2004 yapımı oyun motorundan 2015 yapımı oyun motoruna geçmek emin olun aman aman bir şey. Sub tick vb. her şey çok iyi.
Bu yorumdan sonra anime çizgi filmdir ya gerçektenAslında valve pek te birşey yapmıyor half life evet çok büyük bir etki yaptı ancak şuan da epic games oyun dünyasını şekillendiriyor. Şahsen ben guncellemenin aman aman olduğunu düşünmüyorum.
Zaten çizgi filmBu yorumdan sonra anime çizgi filmdir ya gerçekten