CS Serverlere İstediğim Gibi Giremiyorum

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Cs Hayranı Bi Cocugum.Ama Bu Oyunu Hılesiz Oynayamıyorum.Nignog Cheat v2 Kullanıyorum.Bu Hilede Sadece cs patch v19 da Çalışıyor.Bu Patchda da Serverlere Girerken Download Yapamıyor ve Oyundan Direk Atıyor.Bunun İçin Bi Çözüm Varmı?Şimdiden Teşekkürler Arkadaşlar

Sayın Moderatorlerım Konuyu Yanlıs Yere Actıysam Kusuruma Bakmayın.
En Uygun Burayı Buldum.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
hilesiz oynayamıyorsan zaten oynamış sayılmazsın. sen değil hilelerin oynuyor oyunu

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben Haksızlıga Karsı Dayanamam.Neredeyse Tüm Girdiüim Serverlerde Hile Kullanıyorlar ve Ben Buna Dayanamayıp Hile İle Oyun Oynuyorum.Diceksiniz Biliyorum Sxe li Serverlere Gir.Bunun İçin İki Nedenim Var.

1)Hem Sxe li Serverlera Girmenin Yoluda Var.
2)Hemde Bilgisayarımda Sxe Anti Hile Korumasınını Çalıştıramıyorum.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hile ile oynacağına normal Düzgün oynasaydın Simdi Normal halde hile gibi oynamış Olurdun Seni dilencilere benzettim dilencilerde 24 saat dilenirler hiç bişeyleri olmadığı halde gidip iş arasalar halbuki iş bulurlar ama Meslek edinmişler artık sanada bol banlı oyunlar.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ben Haksızlıga Karsı Dayanamam.Neredeyse Tüm Girdiüim Serverlerde Hile Kullanıyorlar ve Ben Buna Dayanamayıp Hile İle Oyun Oynuyorum.Diceksiniz Biliyorum Sxe li Serverlere Gir.Bunun İçin İki Nedenim Var.

1)Hem Sxe li Serverlera Girmenin Yoluda Var.
2)Hemde Bilgisayarımda Sxe Anti Hile Korumasınını Çalıştıramıyorum.

senoyna10 da s adminim kimseyi görmedim hile kulandığını Kulanan varsada direk ban yer bu kadar basit.

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reis Ben Buraya Öğüt Alamaya Gelmedim Bi Kere.Ben Buraya Çözümü Bulmaya Geldim.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
jackal gel baham sen senoynaya girme patch 23 ü indirdir fighter fx 7.1 i indir çalıştır oyna al sana hile yada badboy var takıl kafana göre :D

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reis Gördünmü Yardım Eden Varmıymış.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Reis Gördünmü Yardım Eden Varmıymış.

Onu Söleyen Pişman Olcaktır Yarın öbürgün Oyun oynamak için bi servere girdiğinde hile ile karşılaştığında emin ol pişman olcaktır ve Küfür edip O Serverden cıkcaktır emin ol.

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah Razı Olsun Kardeşim Denizhan İnş Öle Bir Şeyle Karşılaşmassın

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Ya inanamıyorum dandik server dedi inanamıyorum kop ya gülmekten ölüyorum şuan yerlerdeyim aynı şekilde 20.000 bin serverda takılan şekilde kişilerde ölüyor :D

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Ya inanamıyorum dandik server dedi inanamıyorum kop ya gülmekten ölüyorum şuan yerlerdeyim aynı şekilde 20.000 bin serverda takılan şekilde kişilerde ölüyor :D

Öldün yada öldürdün yada ölmedini konuşmuyoruz burda Hile den Bahsediyoruz Anlata bildimmi Daha cevap vermicem Takılın Kafanıza göre sizin gibilere biizm serverlerde yeriniz yok.

Denizhan Dakılır

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Öldün yada öldürdün yada ölmedini konuşmuyoruz burda Hile den Bahsediyoruz Anlata bildimmi Daha cevap vermicem Takılın Kafanıza göre sizin gibilere biizm serverlerde yeriniz yok.

msn konuşma:

SheaN says:
ben hilesiz oyun için wag,wasp ve quashta takılıyorum dedim
SheaN says:
ve adam
SheaN says:
wag,wasp ve quash a şunu dedi
SheaN says:
kalitesiz server onlar
SheaN says:
asdff
SheaN says:
oldum gülmekten
f raternaL` t eam # N enharma says:
sadashdhasshad
f raternaL` t eam # N enharma says:
kop kop
SheaN says:
axfsafdsa
SheaN says:
koptum ya
SheaN says:
öldüm gülmekten

Intpv6

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Haksızlığa dayanamam diyor sanki serverde herkes hile bir sen hilesiz oynuyorsun. Eğer serverde herkes hileyse niye o serverde hala duruyorsun. SXE çalışmıyorsa nasıl çalıştrabileceğin konusunda senoyna'dan desktek alabilirsin. SXE'nin kendi sitesinde de yazdığı gibi SXE Türkçe destek sitesi.

Öğüt almaya gelmedin ama çözüm aradığınıda düşünmüyorum. SXE 4 küsür sürümlerinde ite kaka vista'da sxe çalıştırdım yani çalışıyor. SXE'yi bir yerde çalıştıramadım o da linuxta wine üzerinden CS oynadığım zamanlarda.
SXE'li serverlerde bile hile açılabiliyor diyorsun, merak etme en kısa zamanda yeni bir SXE sürümü çıkıyor.

Maşallah Denizhan sende wag'da wasp'ta oynuyorsun ama adam hile açmayı bayağı anlatmışsın.

Quash Türkiye'nin esfane takımlarında biriydi serveride gayet güzeldir fakat sxe kurulu değildir keza Wag'ın serverinde de SXE yoktur. Bir tek WASP'da SXE vardır. Wag ve Quash'a sabahın çok erken saatlerinde girmezseniz hileyle girmiş bir oyuncuyla karşılaşmazsın.

Hala serverlere hileyle girecem diyorsan CS'yi bırak git adam akıllı oynayanları ne çileden çıkart ne de kendine küfür ettir.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Haksızlığa dayanamam diyor sanki serverde herkes hile bir sen hilesiz oynuyorsun. Eğer serverde herkes hileyse niye o serverde hala duruyorsun. SXE çalışmıyorsa nasıl çalıştrabileceğin konusunda senoyna'dan desktek alabilirsin. SXE'nin kendi sitesinde de yazdığı gibi SXE Türkçe destek sitesi.

Öğüt almaya gelmedin ama çözüm aradığınıda düşünmüyorum. SXE 4 küsür sürümlerinde ite kaka vista'da sxe çalıştırdım yani çalışıyor. SXE'yi bir yerde çalıştıramadım o da linuxta wine üzerinden CS oynadığım zamanlarda.
SXE'li serverlerde bile hile açılabiliyor diyorsun, merak etme en kısa zamanda yeni bir SXE sürümü çıkıyor.

Maşallah Denizhan sende wag'da wasp'ta oynuyorsun ama adam hile açmayı bayağı anlatmışsın.

Quash Türkiye'nin esfane takımlarında biriydi serveride gayet güzeldir fakat sxe kurulu değildir keza Wag'ın serverinde de SXE yoktur. Bir tek WASP'da SXE vardır. Wag ve Quash'a sabahın çok erken saatlerinde girmezseniz hileyle girmiş bir oyuncuyla karşılaşmazsın.

Hala serverlere hileyle girecem diyorsan CS'yi bırak git adam akıllı oynayanları ne çileden çıkart ne de kendine küfür ettir.

Tşkler dostum Yorumun İçin Ben Bunlara +12 Diyorum:)

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya Arklar Anlamıyosunuz ya Bn Servera Hile İle Girmek İçin Çözüm Bulmaya Gedlidm.Biliyosanız Söyleyin Bilmiyosanız Susun.Ben Bu Öğütleri Başka Birinden Daha İyi Bi Şekilde Alabilceğimi Düşünüyorum.