CS:GO'da tek ben mi bu kadar sık oyundan atılıyorum ?

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Özellikle reküabetçi oyun modunda nereye girsem atılıyorum. Skorda takımımın ilk 3'ünden aşağı hiç düşmem. Bu sadece bana mı oluyor ? Ayrıca ben sadece çıkış yaparsam yerime kimse giremiyor diye biliyorum. Atılınca durum nedir ? Ayrıca bu durum bana mı özel ? Sanki bütün CS:GO topluluğu el ele verdi, eronis'i oynatmayalım diye anlaştılar. 24TL'lik oyunu oynayamıyorum bu ne ya ? :confused:

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
4pre rus olan takıma geldim. oyun bitmesine 10 saniye kaldı oylama yapıp beni oyundan attılar

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Arkadaşlarına zarar veriyorsan, onların killerini çalıyorsan atarlar, yada takım kazanacakken son adam olarak eli veriyorsan affetmiyorlar sana tavsiyem arkadaşlarınla gir rekabetçiye birçok kez atılman rekabetçide bazen bikaçsaat bazende günler sürebilir.

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Arkadaşlarına zarar veriyorsan, onların killerini çalıyorsan atarlar, yada takım kazanacakken son adam olarak eli veriyorsan affetmiyorlar sana tavsiyem arkadaşlarınla gir rekabetçiye birçok kez atılman rekabetçide bazen bikaçsaat bazende günler sürebilir.
Çocukça değil mi peki ? Heriflerin skorlarının benden düşük olmasından bahsetmiyorum bile. Ben elde 3 kişiyi aldım, yine kazanamadılar. Kendileri beceremiyorsa başkasının üstüne atma çabası ne böyle ? Gerçekten sinirimi bozdular :mad: Herifler ilk el öldüm diye noob demişlerdi, baya hakaret etmişlerdi, 2 vs 4 (bizim takım ve evet, rezalet) kaybedince ben miydim noob dedim, yine kick. Yok arkadaş, parasıyla manyaklarla uğraşıyorum...

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Beni dün ilk sirada olduğum halde son elde atmaya kalktılar vicdanlı birileri vardı onaylamadı ben karşı takımda 4 kişiyi alıyorum 1 kişi bizim bütün takımı alıyor buna nedemeli!

eronis

Dekan
Reaksiyon puanı
4,382
Aslında bir oyuncu topluluğuna katılıp oradaki arkadaşlarınla girecen. 5 kişi bulucan, girecen. Temiz. Ben öyle oyunu çok ayrıntılı bilmiyorum ve umrumda da değil.

Fare'yi adamın üstüne sür, tıkla. Bilmem gereken sadece bu sanıyorum ?

yucesezar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
557
Aslında bir oyuncu topluluğuna katılıp oradaki arkadaşlarınla girecen. 5 kişi bulucan, girecen. Temiz. Ben öyle oyunu çok ayrıntılı bilmiyorum ve umrumda da değil.

Fare'yi adamın üstüne sür, tıkla. Bilmem gereken sadece bu sanıyorum ?
Harita bilgisi çok önemli aim de önemli daha sonra kullandığın ekipman da önemli oyunu hangi ayarlar da oynadığın da önemli oyun da sakin kalıp rakibin hamlelerini tahmin edip strateji geliştirme.... neyse yaa aman boşver. Gir twitch e iki yayın izle öğrenirsin zaten.

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Ben şaşıyorum siz nasıl atılıyorsunuz, şu ana kadar hiç atılmadığımı hatırlıyorum.