CS:GO'da tam ekran(streched) yapamıyorum

TheOrder64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamlar öncelikle. Ben eskiden Windows 7'de idim ve catalyst control center ile CS:GO'da streched yapabiliyordum. Daha sonra Windows 8.1'e geçtim. Ama orada catalyst control center yoktu ve oyunlarımda (%90'ında) garip garip grafik bozulmaları oldu. Ben de bu sorunu düzeltebilmek için Windows 10'a geçtim. Bu sefer grafikte sorunlar olmadı ama catalyst control center yine yoktu. Ben buradan streched yapıyordum. Sizce ne yapayım? 20 tane driver indirdim ama sorun falan çıktı. Bildiğiniz bir driver var mı? Windows 7'ye tekrar mı ineyim?
Yorumlarınızı bekliyorum

keremdelen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
dostum öncelikle merhaba yeni işletim sistemine geçtiğinde amd ccc olmaması normal driverı indirmen gerekiyor. (hiç amd ekran kartı kullanmadım en azından nvidia da böyle)
1- AMD Support and Radeon Software Driver Download burdan **** your driver kısmından gerekli işlemleri yapıp driverı indirebilirsin
2- monitör ayarlarını kurcalayarak ta çözebilirsin
3- cs go başlatma seçeneklerine -fullscreen yazabilirsin
dostum böyle bir sorunla karşılaşmadığım için sorunu tam olarak anlamadım üçünü de dene eğer yine olmaz ekran görüntüsü veya daha detaylı bilgilendirme yaparsan daha güzel olur