ZekiCihanTR
Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır.
- Reaksiyon puanı
- 43
Her türlü skin dahil kaç skin var oyunda?
anladım teşekkür ederim peki nasıl yüzbinlerce skin olabiliyor oyuncular kendisi skin üretebiliyor muSkin türü mü yoksa skin adedi mi? Skin adedine bakacaksak, yüz binlerce var.
Hayır oyuncular kendi skin üretemez. Her skininanladım teşekkür ederim peki nasıl yüzbinlerce skin olabiliyor oyuncular kendisi skin üretebiliyor mu
Size şöyle açıklayayım, mesela bir tane skin türü var, AWP Safari Ağı. Tür olarak Safari Ağı 1 tane var ama adet olarak sadece Steam pazarında 15.526 adet var;anladım teşekkür ederim peki nasıl yüzbinlerce skin olabiliyor oyuncular kendisi skin üretebiliyor mu
Burada bir hata var. Kafana göre skin yapıp oyuna koyamazsın ama, yapıp Steam atölyesinde paylaşırsan oyuna Valve tarafından eklenme ihtimali var. Son zamanlarda gelen skinlerin çoğunu oyuncular yaptı.Hayır oyuncular kendi skin üretemez.
Haklısınız hocam bu şekilde oluyor ben skin üretmek derken direkt yapıp eklemek gibi sorduğunu düşündüm bu aklıma gelmediBurada bir hata var. Kafana göre skin yapıp oyuna koyamazsın ama, yapıp Steam atölyesinde paylaşırsan oyuna Valve tarafından eklenme ihtimali var. Son zamanlarda gelen skinlerin çoğunu oyuncular yaptı.