Cs:go Vs Valorant

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MVNLY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CS:GO Mu Oynanmalı Yoksa Valorant mı

• CS:GO

Kullanılan: 3 50.0%
  • Valorant

Kullanılan: 3 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    6

MVNLY

Asistan
Reaksiyon puanı
207
Arkadaşlar FPS Oyunu olarak sizce en iyisi hangisi?
CS:GO FPS Nin babası olarak biliniyor fakat Valorantta gerçekten fena değil sizce oynanış,hissiyat bakımından hangisi daha öndedir?

enescmz

Asistan
Reaksiyon puanı
137
tabii kide cs ama valorantında hissiyatı vs... güzel o skill olayları gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii kide cs ama valorantında hissiyatı vs... güzel o skill olayları gayet güzel

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,296
Csgo eski kalmaya başladı bence. Sektörü skin operasyon getirerek yakalayamazlar. Ya yeni bir fizik motoru gibi bir şey gelir ama ki zor gibi duruyor ya da böyle gider.
Eğer bilgisayarım Valorant'ı kaldırsaydı denemek isterdim. Ki artık Csgo'yu bile zor kaldırıyor. Tek hedefim 2021 Hizmet Madalyası'nı alıp oyunu salmak. Skinleri de sattım rozet dışında bir bağım kalmadı.

Glenn

Asistan
Reaksiyon puanı
40
Şimdi bu iki oyunu karşılaştırmak saçma olur. İkiside fps oyunu olsalarda apex ile fortnite'ı karşılaştırmak diyebiliriz buna. Teknik açıdan değerlendiriceksek csgo'ya yıllardır acı çekilmesine rağmen tr sunucusu gelmemesi ve 64 tick olarak kalması en büyük eksi bence. Çoğu kişininde cs'den valoranta geçmesinin nedeni bu diye düşünüyorum

selimaksungur1

Doçent
Reaksiyon puanı
689
CS:GO Artık çok eskidi ve sıkmaya başladı oyun hileden geçilmiyor ve oyuna skin eklemek dışında başka hiçbir şey yapmıyorlar.