CS:GO sunucularına giremiyorum !

MehmetEray000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 ay önce bu hatayı rekabetçi maç ortasında aldım
vac.jpg

daha sonra ise tekrar girmek istedim saçma bi bug olduğunu düşünerek bu sefer ise şu hatayı vermeye başladı
asd.png

daha sonra tekrar denediğimde ise 4 aydır aynısı olan bu hata gelmeye başladı
Ekran Alınddtısı.PNG

sonrasında bu konuyu araştırdım ve çoğu yöntemi uyguladım
ilk başta steami görev yöneticisinden kapayıp yönetici olarak açmamı istediler yaptım fakat olmadı
sonra ise modemi kapayıp açmamı istediler yine olmadı
oyun dosyalarını doğrula dediler yaptım yine olmadı
virüs programını devre dışı bırak dediler bıraktım fakat benim virüs programım avira ama steamin verdiği linkteki hata çıkarabilecek programlar arasında avira yoktu oda ayrı bi konu :/
daha sonra ise modeme reset atmamı istediler attım ben basit bişey sanıyodum fakat hiç yapmadığım için çok zorlandım ve teknik servis çağırmak zorunda kaldık
youtubede farklı videolar arasında en çok izlenmiş olanlara baktım ve komut isteminden birkaç kod yazarak birşeyler denendi ve sonrasında bilgisayarı baştan aşağı tarayan bir kod girildi ve yine bir sonuçç çıkmadı
bu dediğiniz .blobu sildim yine olmadı silip baştan yükledim yine olmadı son çare format dediler attırdım format bide ona para verdik virüs programı yükletmedim ve hala aynı hatayı alıyorum :/ oyun şu an mal gibi bekliyor ve 24 lirayı boşuna verdim sanırım :/

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Bende de aynı sorun oldu dosyaları dogrulayip steam e sag tiklayip yonetici olarak çalıştırdigimda sorun düzeldi. Bilgisayarinizda acaba bir program engel olabiliyor olabilir.

MehmetEray000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de aynı sorun oldu dosyaları dogrulayip steam e sag tiklayip yonetici olarak çalıştırdigimda sorun düzeldi. Bilgisayarinizda acaba bir program engel olabiliyor olabilir.
bilgisayarımda öyle çok bi program yok genel programlar winrar java vs ts3 skype discord curse gibi programları 3.yazılım olarak görüyorsa böyle steamin :/ ellerinden öpmek lazım

Süleyman Alkan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
816
Steam hesabinizla baska bi pc den oyuna girmeyi deneyin bakalim girerse pc deki birseyden kaynaklaniyor olabilir

sezerr53

Asistan
Reaksiyon puanı
25
Steam profil linkinizi yazabilir misiniz ?