Cs Go Ping Arttırma

sezarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba dostlar komşunun çocuğu ben işteyken cs ye girip rütbemin canını okuyup gidiyor gelmede denmiyor,pc ye şifre falan koysamda ayıp olur bize yakın bir aile
s1.gif
bu oyunun programla vs ile pingini arttırmam mümkün mü modemde o özellik yok ya da alternatif bir yol var mı yardım lütfen.

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Pingi yükseltmeye çalışmanız ilgimi çekti. :)
Pingi arttırmak yerine Steam'in internete erişimini kesmeniz işinize yarayabilir.

sezarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Pingi yükseltmeye çalışmanız ilgimi çekti. :)
Pingi arttırmak yerine Steam'in internete erişimini kesmeniz işinize yarayabilir.
Sanırım bu forumda ilk kez ben ping arttırmaya çalışıyorum. :) Çok keskin bir hamle o , bizim genç anlar o kadarını hoş olmaz.:) Saman altından yapmamız lazım ne yazık ki. :)

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Peerblock adlı bir program var. Peerblock açıkken Steam açılıyordu ama Steam'in internete erişiminde problem oluyordu. İsterseniz bir deneyin.

Peerblock'u indirmek isterseniz şuradan indirebilirsiniz:
downloads.sourceforge.net Peerblock Portable

Aslında ben şu an bile Peerblock kullanıyorum. Yardımcı güvenlik programı gibi bir şey. İstediğiniz zaman programı devre dışı bırakabilirsiniz.

sezarr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Peerblock adlı bir program var. Peerblock açıkken Steam açılıyordu ama Steam'in internete erişiminde problem oluyordu. İsterseniz bir deneyin.
--- Gönderi Güncellendi ---
Peerblock'u indirmek isterseniz şuradan indirebilirsiniz:
https://downloads.sourceforge.net/portableapps/PeerBlockPortable_1.2_English.paf.exe?accel_key=69:1495131179:https%3A//portableapps.com/apps/security/peerblock-portable:827a6585$49707e21840cdd780368dfa7483a058ff68f505e&click_id=a02efc56-3bf5-11e7-94a6-0200ac1d1d8b&source=accel
--- Gönderi Güncellendi ---
Aslında ben şu an bile Peerblock kullanıyorum. Yardımcı güvenlik programı gibi bir şey.

Teşekkür ederim bir bakayım ama ping arttırmayla çözebilirsek daha iyi olur açıkcası.İllallah ettirdi beni ergen. :)

erngame

Öğrenci
Reaksiyon puanı
16
Eğer WİFİ kullanıyorsanız. Telefonla ile 1080P veya indirme açabilirseniz yeterli ping çıkacaktır.

İyi Forumlar