CS:GO Oyundan Atma Hilesi

underrated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhaba bugün cs:go da rekabetçi oyununda maç 13:13 olduktan sonra takım arkadaşlarımın hepsi oyundan atıldı sadece ben kaldım.Karşı takımdan sadece 1 kişi atıldı oda sonraki el geri geldi.Ben 2 el tek başıma oynadım hatta takımdaki türk arkadaşta noluyor falan dedi oyun 13:15 olduktan sonra 2 kişi geldi ama diğerleri oyuna geri bağlanmadı hatta ceza yedi.Takımdakiler çıkmış olamaz çünkü oyunu çeviriyoduk ve tilt edicek bir harekette olmadı oyunda. Cidden böyle bir hile olabilir mi ? Daha önce böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Hepsini raporladım ama ticket falan atmam gerekirse nasıl atıcagım yardım eder misiniz ?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,390
Sanıyorum ki öyle bir durum söz konusu değil, daha hiç karşılaşmadığım bir durum. Bu tarz bir hilelin olacağını zannetmiyorum. Yüksek ihtimal ile takımınızda bulunan 4 kişi direkt olarak oyundan çıkmış olabilirler diye düşünüyorum. Yada o sırada bağlantı sorunu veya server sorunu yaşanmış olabilir.

underrated

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Olabilir arkadaşlar mı diye baktım ama 2 kişi pre girmiş biri türktü zaten biri de ekli değildi kimsede 4ü aynı anda çıkınca hile sandım olan oldu artık.