İntel Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @3.00Ghz işlemci 4.00 Gb Ram 32 bit işletim sistemi İntel(R) G41 Express Yonga Kümesi (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Ekran kartım var. En düşükte bile olsa Cs Go açar mı açsa da oynatır mı?
Düşükte 20-25 FPS oynarsınız diye düşünüyorum.İntel Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @3.00Ghz işlemci 4.00 Gb Ram 32 bit işletim sistemi İntel(R) G41 Express Yonga Kümesi (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Ekran kartım var. En düşükte bile olsa Cs Go açar mı açsa da oynatır mı?
ramide belirtir misin ve düşük ayarlarda 25 30 arası oynarsınız anlık drop yeme olasılığı elbette olur normaldir o sisteme göre zevk verir mi fazla orası tartışılırİntel Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @3.00Ghz işlemci 4.00 Gb Ram 32 bit işletim sistemi İntel(R) G41 Express Yonga Kümesi (Microsoft Corporation - WDDM 1.1) Ekran kartım var. En düşükte bile olsa Cs Go açar mı açsa da oynatır mı?
konu zaten 1 defa hortlatılmıştı bu 2. oldu :/ramide belirtir misin ve düşük ayarlarda 25 30 arası oynarsınız anlık drop yeme olasılığı elbette olur normaldir o sisteme göre zevk verir mi fazla orası tartışılır
tarihe bakmamışım.konu zaten 1 defa hortlatılmıştı bu 2. oldu :/