CS-GO Konsolda SteamNetworkingSockets lock hatası

Mehmet can erturun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhaba herkese
Son 3 gündür CS:GO oynarken konsoluma şu hata spamlanıyor:
  • "Waited 2.7ms for SteamNetworkingSockets lock. [ReceiveMessagesOnSteam]
  • Waited 3.8ms for SteamNetworkingSockets lock. [ReceiveMessagesOnSteam]
  • Waited 15.3ms for SteamNetworkingSockets lock. [ReceiveMessagesOnSteam]
  • Waited 5.2ms for SteamNetworkingSockets lock. [ReceiveMessagesOnSteam]"

Burada rastgele 4 üst üste mesajı kopyaladım, MS ibaresi her mesajda farklı bir sayıya dönüşüyor ve o kadar sık oluyor ki bu tüm oyunu alt üst ediyor. Yani CS:GO'da bir maç ortalama 35-40 dakika sürüyor ve bu süre içinde yaklaşık 5 bin kez konsolunuza bu hatanın spamlandığını hayal edin. Hatta hata mesajını kopyalamaya çalışırken arka arkaya o kadar çok spamlanıyor ki bir mesajı kopyalayamadan 10 tane ekleniyor üstüne. FPS değerlerim düşüyor .Maç dışındayken olmuyor, sadece maça girince başlıyor ve zaten kötü olanda bu. Bu hatanın kaynağı nedir? İnternette birçok yerde aradım ama kimse bir çözüm bulmamış, Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

darkforces

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam bu mesaj oyununa engel değilse şu komutlarla konsolda o yazıların çıkmasını engelleyebilirsin;
Con_filter_enable 1
Sonra da;
Con_filter_text_out "..."

... Olan yere çıkan spamın içeriğinden bir kesit yazıyorsun. Senin sorununla alakalı "SteamNetworkingSockets" yazarsan tertemiz bir konsol ile başbaşa kalırsın. Başka bir konsol spamında da aynı işlem yapılır, ... Olan yere spamda en çok geçen kelime filtre olarak atanır. İyi oyunlar.

_emre_emre_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,263
Bi kere bana pcde olmuştu sağa sola gidemedim ama nedeni bilmiyorum :(