Soru CS:GO kasa açma

topalserhat08

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler bu CS:GO'da kasa açılımı varmış bir bıçak çok pahalı oluyormuş. Yani bir kasadan bir bıçak çıkması baya para ediyormuş ben bu işe girip 3000 tl yatırsam sizce kazanır mıyım baya?

WUSY0

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Beyler bu CS:GO'da kasa açılımı varmış bir bıçak çok pahalı oluyormuş. Yani bir kasadan bir bıçak çıkması baya para ediyormuş ben bu işe girip 3000 tl yatırsam sizce kazanır mıyım baya?
Arkadaşım csgo’yu severek oynarım lakin kasa açma işi kumar gibidir 3000TL para yatırırsın bıçak çıkar belki kim bilir ama çıkmazsa da ayvayı yer paranın çöp oluşunu izlersin zaten bıçak çıkarmak zibilyonda bir durumdur bunun yerine kendine skin alabilirsin illaki denemek isitiyorum dersen yüzde 80 ihtimalle elin boş çıkmış olursun

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
295
Çok düşük ihtimaller, gördüğün örnekler düşük ihtimallerin gerçekleştiği durumlar, çıkması için ne kadar çok denediler Allah bilir. @WUSY0 'nun da dediği gibi bildiğin kumar.

İsimyok08

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,233
Girmeni hiç önermem. Düşük ihtimallere bıçak vb. düşüyor.