cs go karakter kendi etrafinda donuyor

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Hack-mod fifan varmı?

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
Ping kaç?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842
1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz tarafından açmış olduğunuz konu tespit edilir ise kaldırılacak ve sizlere bilgi verilecektir. (Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde konu açmak yasaktır.)

Forumda aynı konudan bir tane daha açmak yasak
Mesaj otomatik birleştirildi:

1-) Yeni bir konu başlığı açılmadan önce açmış olacağınız konu hakkında bilginin forum içerisinde olup olmadığını kontrol ediniz. Forum içerisinde aynı yada bir benzeri olan içeriğe sahip konu var ise farklı bir konu açmamanız rica olunur. Buna benzer bir konu var ise bölüm moderatörlerimiz tarafından açmış olduğunuz konu tespit edilir ise kaldırılacak ve sizlere bilgi verilecektir. (Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde konu açmak yasaktır.)

Forumda aynı konudan bir tane daha açmak yasak
Bundan devam edin

_Zaur_

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,585
topluluk sunucusunda 10 normal maclarda 60 85 arasi
10 iyide 60 - 85 fazlaya kaçıyor.

Senin karakter dönüyor yerinde yoksa diğerleri?
Çok garip değilmi?

Ben başka bir oyunda böyle sorun görmüştüm. Ping tavan yapınca diğer karakterler 2 metre ileri geri gidiyordu durmadan. ?

ahmet2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3

Çok garip değilmi?

Ben başka bir oyunda böyle sorun görmüştüm. Ping tavan yapınca diğer karakterler 2 metre ileri geri gidiyordu durmadan. ?
botlarla alistirma yap yerinde 0 pingim oldugu halde ayni seyi yapiyor?

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,842

Çok garip değilmi?

Olay o değil konsola +right yazınca karakter sağa dönüyor otomatik, millet onu afk olucak Ken otomatik maçtan disconnect olmamak için kullanıyo