Not Afraid
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 8
Bu item satma engelini kaldırmak için para yatırmak yeterli mi yoksa illa birşey satın almak mı gerekiyor? Yeterliyse minimum ne kadar para yatırmam gerekir?
Tabi steam hesabına para yatırabilirsin bunun için bir kısıtlama yok ama dediğim gibi item ticareti için en azından bir seferlik mağazadan oyun satın alman gerekir.Birşey satabilmem için seninde bahsettiğin gibi oyun filan almam gerekiyormuş verilen uyarı bu, bi keresinde pubg satın almıştım 40 liraya düştüğünde ve o uyarı değişip 7 gün süre vermişti bana yani oyun almak işe yaramıştı fakat ben oyunu geri iade ettim sonradan. Benim asıl öğrenmek istediğim şey oyun satın almadan sadece para yatırmak kabul oluyor mu?
yaklaşık 45 liralık alışveriş yaptım şimdi, normalde o uyarıda bana şu tarihte açılacak diye uyarı vermesi gerekiyordu ama şimdi vermedi acaba ödemem gereken belli bir alt limit filan mı var?Tabi steam hesabına para yatırabilirsin bunun için bir kısıtlama yok ama dediğim gibi item ticareti için en azından bir seferlik mağazadan oyun satın alman gerekir.
Steam mağazadan alışveriş yaptıktan sonra belirli bir pazar banı olacak. Pazara girdiğinizde üst kısımda yazar. Bazı durumlarda yazmadığı oluyor ama sayfayı yenilediğinizde veya alışveriş yapmaya çalıştığınızda size uyarı verecek muhtemelen.yaklaşık 45 liralık alışveriş yaptım şimdi, normalde o uyarıda bana şu tarihte açılacak diye uyarı vermesi gerekiyordu ama şimdi vermedi acaba ödemem gereken belli bir alt limit filan mı var?
Eyvallah, bu sabah baktığımda ayın 25'inde açılacağına dair uyarıyı eklemişler.Steam hesabına 5 dolar değerinde para yüklemen sınırlandırılmış hesap statüsünden çıkmana yarayacaktır.
Aklına takılan detayları aşağıdaki linkten öğrenebilirsin.
Sınırlandırılmış Kullanıcı Hesapları
Steam Guard ı etkinleştirmen gerekiyor.15 gün sonra hesabın güvenli oluyor ve pazardan alım-satım yapabiliyorsun.Eyvallah, bu sabah baktığımda ayın 25'inde açılacağına dair uyarıyı eklemişler.