CS Go item satma

Not Afraid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Bu item satma engelini kaldırmak için para yatırmak yeterli mi yoksa illa birşey satın almak mı gerekiyor? Yeterliyse minimum ne kadar para yatırmam gerekir?

-blancc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hesabında nasıl bir uyarı var ? Pazar banı, takas banı. Öncelikle steam mağazadan satın alım yapmış olman gerekiyor.(Örn: herhangi bir oyun satın almak fiyatı önemsiz) Sonrasında hesap güvenlik adımlarını uyguladığında (steam guard vb.) bir hafta veya on beş günlük bir kısıtlamadan sonra hesabın ticarete açılır.

Not Afraid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Birşey satabilmem için seninde bahsettiğin gibi oyun filan almam gerekiyormuş verilen uyarı bu, bi keresinde pubg satın almıştım 40 liraya düştüğünde ve o uyarı değişip 7 gün süre vermişti bana yani oyun almak işe yaramıştı fakat ben oyunu geri iade ettim sonradan. Benim asıl öğrenmek istediğim şey oyun satın almadan sadece para yatırmak kabul oluyor mu?

-blancc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Birşey satabilmem için seninde bahsettiğin gibi oyun filan almam gerekiyormuş verilen uyarı bu, bi keresinde pubg satın almıştım 40 liraya düştüğünde ve o uyarı değişip 7 gün süre vermişti bana yani oyun almak işe yaramıştı fakat ben oyunu geri iade ettim sonradan. Benim asıl öğrenmek istediğim şey oyun satın almadan sadece para yatırmak kabul oluyor mu?
Tabi steam hesabına para yatırabilirsin bunun için bir kısıtlama yok ama dediğim gibi item ticareti için en azından bir seferlik mağazadan oyun satın alman gerekir.

Not Afraid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Tabi steam hesabına para yatırabilirsin bunun için bir kısıtlama yok ama dediğim gibi item ticareti için en azından bir seferlik mağazadan oyun satın alman gerekir.
yaklaşık 45 liralık alışveriş yaptım şimdi, normalde o uyarıda bana şu tarihte açılacak diye uyarı vermesi gerekiyordu ama şimdi vermedi acaba ödemem gereken belli bir alt limit filan mı var?

-blancc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
yaklaşık 45 liralık alışveriş yaptım şimdi, normalde o uyarıda bana şu tarihte açılacak diye uyarı vermesi gerekiyordu ama şimdi vermedi acaba ödemem gereken belli bir alt limit filan mı var?
Steam mağazadan alışveriş yaptıktan sonra belirli bir pazar banı olacak. Pazara girdiğinizde üst kısımda yazar. Bazı durumlarda yazmadığı oluyor ama sayfayı yenilediğinizde veya alışveriş yapmaya çalıştığınızda size uyarı verecek muhtemelen.

Not Afraid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8

durmayann

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,292
Steam guardı etkinleştir,sonra 15 gün beklersin birşey yapıcakken ve iş işten geçer.