Yardım CS:GO Hata

_TB2HEN_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Merhaba,
FACEIT’den doğru csgo oynamak istiyorum oyunu buluyor bağlan dediğimde adamların ayak seslerini duyuyorum sonrasında hemen atıyor hata veriyor. Hata "set Controller disabled and reconnect" bunu veriyor. İnternetten baktım faceit sildim yükledim olmadı. csgo sildim yükledim oldu fakat faremin dpı ayarını değiştirdiğimde atıyor aynı hatayı veriyor. Çözümü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.

Tunar Ismailof

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Merhaba,
FACEIT’den doğru csgo oynamak istiyorum oyunu buluyor bağlan dediğimde adamların ayak seslerini duyuyorum sonrasında hemen atıyor hata veriyor. Hata "set Controller disabled and reconnect" bunu veriyor. İnternetten baktım faceit sildim yükledim olmadı. csgo sildim yükledim oldu fakat faremin dpı ayarını değiştirdiğimde atıyor aynı hatayı veriyor. Çözümü bilen arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Sistem gereksinimleri yetiyormu?

_TB2HEN_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19

Ekli dosyalar

• AD0293C3-02BA-45A5-91FE-5262F4D881DF.jpg
    AD0293C3-02BA-45A5-91FE-5262F4D881DF.jpg
    62.6 KB · Görüntüleme: 98

Tunar Ismailof

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Elinde daha net bir gorsel varmi bu bulanik oldugu icin pek bir sey anlasilmiyor

Tunar Ismailof

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Sistemin gayet iyi peki ya oyun orjinalmi? yani steamdenmi aldin yoksa crackmi?

tb2dlh

Doçent
Reaksiyon puanı
195
Merhaba,
Kardeşim Steam>kütüphane>csgo>sağ tıkla özelliklere gel kontrolcü yazar orada ki ayarlara bak.

Tunar Ismailof

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Hmm..Son bir sey kaldi internetin iyi mi? Eger oda iyiyse sana yardim edemem dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim Steam>kütüphane>csgo>sağ tıkla özelliklere gel kontrolcü yazar orada ki ayarlara bak.
Aaaa bak buda mantikli :D

_TB2HEN_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
Teşekkür ederim, kontrol edeceğim.

Hmm..Son bir sey kaldi internetin iyi mi? Eger oda iyiyse sana yardim edemem dostum

Aaaa bak buda mantikli :D
İnternetim iyi 1000 mbps alıyorum.