15 Temmuz 2018 #1 Exonn Asistan Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 170 Reaksiyon puanı 48 Puanları 28 Yaş 63 Konum İstanbul merhaba ben laptop kullanıyorum ve gölgeledeki adamları görmekte zorlanıyorum mönitörlerdeki gibi gölgeleri tamamen yok edebilirmiyim
merhaba ben laptop kullanıyorum ve gölgeledeki adamları görmekte zorlanıyorum mönitörlerdeki gibi gölgeleri tamamen yok edebilirmiyim
15 Temmuz 2018 #2 KNMX Müdavim Müdavim Katılım 2 Temmuz 2017 Mesajlar 6,936 Reaksiyon puanı 3,747 Puanları 1,358 CS:GO konsolunu aç ve şu kodları yaz: r_shadows 0 cl_shadows 0 Göster: Alternatif r_shadows "0" cl_shadows "0" Konsol için oyun ayarlarına gir, geliştirici konsolu'nu aktifleştir. daha sonra é tuşuna (escnin altına) bas. ve üstte verdiğim kodları gir.
CS:GO konsolunu aç ve şu kodları yaz: r_shadows 0 cl_shadows 0 Göster: Alternatif r_shadows "0" cl_shadows "0" Konsol için oyun ayarlarına gir, geliştirici konsolu'nu aktifleştir. daha sonra é tuşuna (escnin altına) bas. ve üstte verdiğim kodları gir.
15 Temmuz 2018 Konuyu başlatan #3 Exonn Asistan Katılım 10 Temmuz 2018 Mesajlar 170 Reaksiyon puanı 48 Puanları 28 Yaş 63 Konum İstanbul kaanm55 dedi ki: CS:GO konsolunu aç ve şu kodları yaz: r_shadows 0 cl_shadows 0 Göster: Alternatif r_shadows "0" cl_shadows "0" Konsol için oyun ayarlarına gir, geliştirici konsolu'nu aktifleştir. daha sonra é tuşuna (escnin altına) bas. ve üstte verdiğim kodları gir. Genişletmek için tıkla ... sağol
kaanm55 dedi ki: CS:GO konsolunu aç ve şu kodları yaz: r_shadows 0 cl_shadows 0 Göster: Alternatif r_shadows "0" cl_shadows "0" Konsol için oyun ayarlarına gir, geliştirici konsolu'nu aktifleştir. daha sonra é tuşuna (escnin altına) bas. ve üstte verdiğim kodları gir. Genişletmek için tıkla ... sağol