Sıcaklıkları kontrol edin.Yeni aldığım hp victus marka leptop ile cs go da max 20 fps alıyorum çözümü ne olabilir
Bilgisayarı yeni kurdum arka planda uygulama çalışmıyorArka planda çalışan uygulamaları kaldırın.
Hp nin sayfasından teker teker el ile yükledimAyrıca sürücüleri ne ile yüklediniz? Programlar ile yüklemenizi forum olarak tavsiye etmiyoruz. Elle kurun sürücülerinizi.
Ama sorun pc nin fiyatında 7K Lık bilgisayar da 20fps normal mi sence .dben 15 fps ine çıka oynuyom bu da sorunmu şimdi![]()
Sorun olabilir donanaımda driverlardada sorun olabilir bakalım düzelcekmi ultrada 60+ fps alması gerekiyo.bence kazıklamışlar ama fiyatı önemli değil donanımı önemli
Kardeşim kazıklanmak nedir ya ? bilgisayarım özelliklerine gir bir bak istersen yanlış driver kurduğum için bilgisayar ekran kartını çalıştıştırmamış sadece şuan 400+ fps alıyorumbence kazıklamışlar ama fiyatı önemli değil donanımı önemli
Mutlu oldum iyi Günlerde Kullan.Kardeşim kazıklanmak nedir ya ? bilgisayarım özelliklerine gir bir bak istersen yanlış driver kurduğum için bilgisayar ekran kartını çalıştıştırmamış sadece şuan 400+ fps alıyorum
tmKardeşim kazıklanmak nedir ya? bilgisayarım özelliklerine gir bir bak istersen yanlış driver kurduğum için bilgisayar ekran kartını çalıştıştırmamış sadece şuan 400+ fps alıyorum