Cs Go Çalışmayı Durdurdu Hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Logithx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Arkadaşlar cs go.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum internetteki bazı çözüm önerilerini denedim faydası oldu oyuna giremiyordum şimdi de bir kaç oyun oynadıktan sonra harita değişimleri sırasında hata veriyor bazı haritaları hiç açmıyor direk hata veriyor işletim sistemi windows 10 32 bit 64 bit sürümde hata vermiyorlar diyorlar doğruluk payı nedir çözüm öneriniz varmıdır..

fragger

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,061
Arkadaşlar cs go.exe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum internetteki bazı çözüm önerilerini denedim faydası oldu oyuna giremiyordum şimdi de bir kaç oyun oynadıktan sonra harita değişimleri sırasında hata veriyor bazı haritaları hiç açmıyor direk hata veriyor işletim sistemi windows 10 32 bit 64 bit sürümde hata vermiyorlar diyorlar doğruluk payı nedir çözüm öneriniz varmıdır..

Steam'dan Kütüphane'ye girerek oyunun üstüne sağ tıklayarak özelliklere gir, Yerel dosyalara gelip oyunun önbellek bütünlüğünü doğrula işlemini yap bu işlemi yaptıktan sonra yaşadığın durumunun giderilmesi gerekiyor, sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışırım

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Dosyaları tekrar denetle deyip deneyin.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Steam'dan Kütüphane'ye girerek oyunun üstüne sağ tıklayarak özelliklere gir, Yerel dosyalara gelip oyunun önbellek bütünlüğünü doğrula işlemini yap bu işlemi yaptıktan sonra yaşadığın durumunun giderilmesi gerekiyor, sorun devam ederse yardımcı olmaya çalışırım
Söylediğinizi yaptım daha öncede bu işlemi yaptım ama sorun hala devam ediyor..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Windows'ta sorun olabilir. Basit gelebilir ama format atmayı düşünebilirsiniz.

Logithx

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,104
Windows'ta sorun olabilir. Basit gelebilir ama format atmayı düşünebilirsiniz.
Format attım bir kaç defa attım ama sorun yine çözülmedi siz oyunu oynuyormusunuz oynuyorsanız işletim sisteminiz nedir..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,126
Format attım bir kaç defa attım ama sorun yine çözülmedi siz oyunu oynuyormusunuz oynuyorsanız işletim sisteminiz nedir..

Benim de win 10 64 bit. Daha önce win7'de de oynamışlığım var.