CS: GO bu hatayı veriyor

Equalizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler yeni ekran kartı aldım MSI R7 370 GAMING 2G GDDR5 2GB 256Bit ama oyun açılmıyor (csgo) bu hatayı veriyor

Your graphics hardware does not support all features (CSM) needed to run this game.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Ekran kartının sürücüsü sorunsuz şekilde kuruldu mu en son sürümü? Kullandığın işletim sistemini de yazarsan iyi olur. @Equalizer

Equalizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Görüntü bağdaştırıcılarında ekran kartımın adı yazmıyor Microsoft Temel görüntü bağdaştırıcıdsı yazıyor. Ekran kartının cd sinden güncelleme yaptım ama son güncelleme olmayabilir mi? İşletim sistemi i5 3.nesil

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Kartın montesin de sorun yok değil mi? Ek güç bağlantısını filan PSU'ya yaptın herhalde. Sürücüyü birde internet üzerinden indirip kurmayı dene. Download Drivers buradan bak. İşletim sistemi derken işlemciyi değil windows 8.1'mi 10'mu filan onu soruyorum. Hiçbir şekilde olmazsa BIOS güncellemeyi denersin. Birde yanlış hatırlamıyorsam senin PSU 300watt'ı. Muhtemelen kalitesiz bir PSU zaten. O kartla sıkıntı yaşayabileceğini de söylemiştim o PSU ile. Değiştirmediysen gene hatırlatayım. :) Birde başka oyunda denedin mi kartı? Yoksa sadece cs go'mu yükledin?

Equalizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni power aldım 550 wat. Bilgisayar win10. CSGO normalde giriyordu yenisini takınca artık girmiyor hata veriyor. Birde lol de denedim ama 5fps alıyorum önceden 120 alıyordum. Attığın sitede nerden bulabilirm benim ekran kartının güncellemesini. Bu arada ekran kartıyla güç kaynağını bilgisayarcıya yaptırdım ama galiba sürüm güncel değil

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Windows 10 yapıyor. AMD'nin sitesinden R7 için Windows 64 ya da Windows 32 için driverı Mustafa.Demiral'ın verdiği linki takip ederek linkten çıkan driverı indirip kurman lazım. Sorunun bu durumda kesinlikle düzelir. Kolay gelsin.

Equalizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şimdi ben arkadaşa yaptırdım bir şekilde ama oyunlara girince ekranım sanki çizgi dalgaları oluyor? Bunun nedeni ney? Oyuna girdim baya yükseldi fps fakat dediğim gibi çizgiler var dalha gibi sanki?