CS:GO 21 Level'de Prime olunca telefon numarası girmek zorunlu mu?

Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar benim kendi şahsi telefonum yok. Başkasının numarasınıda girmek istemiyorum. Şu anki hesabımda telefon numarası yok. Ben CS:GO'da 21 Level olunca Prime verilince telefon numaram isteniyor mu? Eğer isteniyorsa telefon numarası girmek zorunlu mu? Başka forum yerlerine de yazdım ama herkes bir ağızdan konuşuyor. Net bir cevap alamadım. Lütfen doğru bilgili kişiler yazabilirse sevinirim.

AlperShal

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,551

Seçkin Durumu'nu hesabıma nasıl ekleyebilirim?​

Seçkin Durumu'nu hesabınıza iki şekilde ekleyebilirsiniz:

CS:GO profil seviyem zaten 21. Seçkin Durumu'na nasıl geçebilirim?​

6 Aralık 2018'den önce CS:GO'ya sahip olan ve oynamış olan bütün kullanıcılar otomatik olarak Seçkin Durumu'na geçirilir. Hesabınızın Seçkin Durumu'nu doğrulamak için sol üstte yer alan "Oynat" simgesine basın ve hemen yanında "SEÇKİN ETKİN" yazan jetonu bulun.

-->Profil Seviyesi 21'e yakın zamanda ulaştıysanız ilave bir şey yapmanıza gerek yok.<-- Seçkin Durumu, bu seviyeye ulaşan kullanıcılara otomatik olarak verilir.

Reaksiyon puanı
11

Seçkin Durumu'nu hesabıma nasıl ekleyebilirim?​

Seçkin Durumu'nu hesabınıza iki şekilde ekleyebilirsiniz:

CS:GO profil seviyem zaten 21. Seçkin Durumu'na nasıl geçebilirim?​

6 Aralık 2018'den önce CS:GO'ya sahip olan ve oynamış olan bütün kullanıcılar otomatik olarak Seçkin Durumu'na geçirilir. Hesabınızın Seçkin Durumu'nu doğrulamak için sol üstte yer alan "Oynat" simgesine basın ve hemen yanında "SEÇKİN ETKİN" yazan jetonu bulun.

Profil Seviyesi 21'e yakın zamanda ulaştıysanız ilave bir şey yapmanıza gerek yok. Seçkin Durumu, bu seviyeye ulaşan kullanıcılara otomatik olarak verilir.
Bilgi için teşekkürler. Konu kilitlenebilir.