Cs 1.6 ping ,kasma

Lazımdeilsimdil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba 2008 model dell leptop um var .
Windows vista ve İntel Core 2 duo var cs 1.6 pingim yüksek çıkıyor ve kasıyor çözüm yokmu?

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ping %90 internet bağlantısı sebebi ile olur. %5 bilgisayar %5 server dan dolayı olur. Ben mesela 2007 de aldığım laptopla oynuyordum "0" kasma oluyor. İnternet bağlantınız paylaşılıyorsa bu da olabilir.

Lazımdeilsimdil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
paylaşılmıyor neden böyle oluyo anlamadım eskiden hiç kasmazdı

Lazımdeilsimdil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Böyle bir programda hızla ilgili 13879 sorun çıktı .
49121423.jpg

Ayrıca bide şurda bişey yaptım ?

pingaj.jpg

emre24

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ping server ile senin bilgisayarının uzaklığına göre değişir. Tabi buna internet bağlantı hızı v.s çok yüksek şekilde etkiler. Kendine yakın server seçersen ping sorunun ortadan kalkar. Ayrıca oyuna girince herhangi bir torrent programı açıksa daha doğrusu interneti kullanan bir program varsa kapatmanı öneririm

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
50 ping biraz yüksek, ama oyun oynatır. senin oyun için bağlandığın server'ın uzak olmaması lazım, mesela ben istabbulda bulunan bir server üzerinden oyun oynadığımda ping 20-30 arası olurken almanya serverındaki oyuna girdiğimde ping 100-120 civarına çıkıyor, bunlara dikkat et.

ayrıca bilgisayarına bi format at virüs, trojen tarzı zararlı yazılımlar bulaşmış olabilir.
son olarak oyun için girdiğin serverın güvenilir olduğunu düşünüyorsan antivirüs proğramını kapatmanı öneririm,
(sorun bunlarda da değilse ttnet i ara pingin çok yüksek olduğunu söyle.)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
S.a Arkadaşlar Bnm De boyle bi sorunum wardı ama sorun cozuldu işlemcimi çıkardım taktım Ping FeLan Kalmadı Arkadaşlar Sizde iSterseniz Deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
speedtest de
Ping : 149 Ms
Download Speed :2.58 mps
Upload Speed : 0.63
Cs 1.6 da oyuna girdiğimde oyun donuyor sonra duzeliyor biraz sonra donuyor donduğunda skourma bakmak için tab a basıyorum düzelince açılıyor bi bkıyorum ping 1542 Ne yapmm lazım lütfen yardım edin Çözemedim