Küçüklüğüm...Bu oyunu bilmeyen yoktur bence, eskiden ne oynardık be.
Ekli dosyayı görüntüle 150407
Not: Hala oynuyorum ve hala oyun çok güzel.
Tek fark 1.5 de birinci şahısta adamın kolları kıllı.1.6 versiyonunu oynamıştım. 1.5 oynamadım ama pekte farkları yok. Zaten aynı oyunun bir eski versiyonu. Sanırım ilk oynadığım oyunlardandı. Ne güzel anılarım olmuştu. İlk online olarak oynarken kötü oynuyordum ama zamanla alışmıştım. Hep eğlendim ve hiç sıkılmamıştım. ? Tekrar Steam'den indirip oynarım belki.
Deneyelim bakalım bir CSGO oyuncusu CS 1.5 te ne yapacak?Bu oyunu bilmeyen yoktur bence, eskiden ne oynardık be.
De_police_station olmasın o ? ?1.5 denince aklıma, sadece awp ile oynanan bi map vardı sürekli o gelir. O günler ne kadar keyifliydi be :/
O haritayı pek bilmem ama, de_police_station bana göre snipercılık için daha iyi, o haritada sadece snipercılık oynardık.
Bende Oynuyorum Yakında Artık Hergün Oynayabilirim :dBu oyunu bilmeyen yoktur bence, eskiden ne oynardık be.
Oyunu açtığımda kendi senaryomu oluşturup hikaye kurup oynuyordum baya zevkliydi.Bu oyunu bilmeyen yoktur bence, eskiden ne oynardık be.
awp india?1.5 denince aklıma, sadece awp ile oynanan bi map vardı sürekli o gelir. O günler ne kadar keyifliydi be :/
1.5'den bahsediyosun herhalde abi, bildiğim kadarıyla kolları kıllıydı. ?Karakterin kolları damarlı mı yoksa ben öyle gördüm?![]()
Ağa videolarda Kolları bariz damarlı görünüyor1.5'den bahsediyosun herhalde abi, bildiğim kadarıyla kolları kıllıydı. ?
Kurtlar sofrası ? ?Ağa videolarda Kolları bariz damarlı görünüyorAmaaannn tartıştığımız şeye bak. sjdadjaghdkjah
Hade hayırlı geceler. Alien İsolation ve Rocker League indirdim Epic gamesten. Girip 10-15 dakka içimdeki kurtları öldüreyim.
Evet damarlı damarlı bir kurt o damarları ne güzel sıyırırdı demi? AAaaUUuuWWwwwwwwww içimdeki kurt dışarı çıkacak bence meseleyi kapatalımAğa videolarda Kolları bariz damarlı görünüyorAmaaannn tartıştığımız şeye bak. sjdadjaghdkjah
Hade hayırlı geceler. Alien İsolation ve Rocker League indirdim Epic gamesten. Girip 10-15 dakka içimdeki kurtları öldüreyim.
De_police_station olmasın o ? ?
Nope. Mapı biraz araştırsam bulurum arkadaşlar sıkıntı yok mapın ismi hakkında.Cs1.5 oynamadım ama cs1.6 çok oynadım :Ꭰ
awp india?