Crysis Duvar Kağıtları

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
Türkçe'siyle olumlu tepkiler alan Crysis, dünya çapında büyük ses getirdi. Henüz Crysis almadıysanız, bu duvar kağıtlarıyla biraz daha dayanabilirsiniz.

Yerli kardeşlerin sahibi olduğu Crytek firmasının en yeni oyunu Crysis beklenen zamanda çıktı ve şu anda raflarda. Türkçe sürümü de piyasaya sunulan oyunda profesyonel bir seslendirme kadrosu yer alıyor. Tabii ki bu oyunu oynamanız için iyi bir sisteme ihtiyacınız olduğunu söylemeden geçmeyelim. Bu oynanabilirlik konusunda da bir sürpriz sizleri bekliyor olacak.

İzleyin

İlgili Bağlantılar

:: Cevat Yerli ile Söyleşi
:: Dünyada ilk: Türkçe Crysis

Bilgi için: Crytek
SDN - http://shiftdelete.net

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bu toz dumanın arkasında, üç Almancı(bkz. Almancı) Türk gencinin olduğunu öğrendiğimde, gerçekten çok şaşırmıştım. Zaten Türkçe dil desteği başka nasıl mümkün olabilirdiki.
[size=7pt]"Milliyet pazar ilavesinde, abilerin resimlerini ve ilginç hikayelerini etraflıca inceleyebilirsiniz."[/size]

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
güzel resimler birini yaptım masaüstü :)

xmenac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
görsellik şahane fakat uzun süre bilgisayar başında duranlar için ciddi göz yorgunluğu yaratabilir :)

oyuna gelirsek ;
49 ytl bu oyun için gerçekten çok makul bi fiyat umarım tahmin ettikleri satış rakamına ulaşırlar ve diğer projelerinde de dil desteğini sürdürürler..

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Resimler güzelmiş ;)

burningblade

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fiyat güzel Resimler güzel Ama oyun nerede?
Gerçekten ben var türkçesini almak istemek Ama türkçe ben aramak ama pek bir yerde bulamamak......?
Gold(altın) bilgisayarda yok, Dienar(türkçesi bu muydu)yok , teknosa(teknoloji türkçe bir kelime gibi geldi bana)da da yok?
Hangi türkçe isimli firmada bulabilirim. Buna da yardımcı ol SDN:)

warkortali

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
181
burningblade dedi ki:
Fiyat güzel Resimler güzel Ama oyun nerede?
Gerçekten ben var türkçesini almak istemek Ama türkçe ben aramak ama pek bir yerde bulamamak......?
Gold(altın) bilgisayarda yok, Dienar(türkçesi bu muydu)yok , teknosa(teknoloji türkçe bir kelime gibi geldi bana)da da yok?
Hangi türkçe isimli firmada bulabilirim. Buna da yardımcı ol SDN:)

Ö.m kutuna atıcam şimdi gerekli bilgi bileşenleri bekle :)